• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

05.10.2024

09:39

"Priznajem, bila sam sa njim": Milica Pavlović godinama krila vezu sa sportistom, a onda se sve saznalo

ATAIMAGES

Estrada

"Priznajem, bila sam sa njim": Milica Pavlović godinama krila vezu sa sportistom, a onda se sve saznalo

Podeli vest

Milica Pavlović svoj ljubavni život godinama krije od očiju javnosti, a jednom prilikom je javno govorila o vezi sa sportistom.

Popularna pevačica je priznala da je ljubila sina crnogorskog fudbalera Niše Saveljića, vaterpolistu Nikolas Saveljić, koji je nakon kraha veze sa njom uplovio u romansu sa vatrenom crnkom, za koju mnogi kažu da podseća na pevačicu.

Milica Pavlović je od javnosti vešto krila vezu sa Nikolasom, a jednom prilikom je u emsiiji kod Ognjena Amidžića otkila detalje odnosa sa Saveljićem.

Foto: ATAIMAGES

 

- Bila sam sa Nikolasom, priznajem. Ne znam zašto sam to krila. Bili smo godinu i po dana zajedno. Mi smo se viđali svuda. I jednom kada je došao u Beograd i uhvatio nas je "Paparaco lov". Ja sam teška osoba. Kada smo šetali Kalemegdanom, stavljala sam kapuljaču - rekla je ona i dodala da mu je upoznala i majku i istakla da nisu raskinuli jer se nisu voleli, već zbog fizičke udaljenosti.

"Moji bivši nisu bili promašaji" 

Foto: ATAIMAGES

 

- Moji bivši nisu bili promašaji, trebalo je da se desi baš u tom periodu kad su se desili. I svi su oni uneli neku lepu energiju u moj život. E sad - neko je završio s "dabogda propao", neko ovako, a neko onako. Sve te moje pesme ne bi ni nastale da nije bilo njih. Inspirisali su me mega - poručuje pevačica koja kaže da se nije muvala sa kolegama.

- Izlazila jesam, bila nisam. Izlazila sam s više njih: neko lepo piće, šetnja, priča. I sa svakim od njih sam ostala u super odnosima. Ali meni je tada, u tim momentima, bilo krenulo snimanje albuma, koncerti, nema me, a taj neko ode svojim poslom. Nikako nismo kliknuli na kraju i nikad se to nije završilo da smo se nekako zgadili. Prosto, izlazimo i put nas navede negde drugde, ali kad se sretnemo, super smo - rekla je ona za Kurir.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Izrael najavljuje moćnu odmazdu! Nabhan: Evropljani su izvršili pogrom nad Jevrejima, a ne muslimani! (VIDEO)
Live TV

Izrael najavljuje moćnu odmazdu! Nabhan: Evropljani su izvršili pogrom nad Jevrejima, a ne muslimani! (VIDEO)

Dok se približava eskalacija sukoba na Bliskom istoku, narod se sve više buni. Dok je većina naroda na strani Libana, svetski lideri su na strani Izraela. Da li više iko sluša reč naroda? Na ovu temu u "Info jutru" govorili su bivši ambasador Palestine u Srbiji Mohamed Nabhan, naučni savetnik, prof. dr Dragan Petrović i Srba O Filipović, analitičar.

05.10.2024

09:39

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija