• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/K.Ć./Pink

06.10.2024

10:28

Karleuša prisluškivala razgovor Jovane Jeremić, pa sve javno otkrila: "Pričala je tiho, ali sam se potrudila da čujem sve"

ATAIMAGES

Estrada

Karleuša prisluškivala razgovor Jovane Jeremić, pa sve javno otkrila: "Pričala je tiho, ali sam se potrudila da čujem sve"

Podeli vest

Olja Karleuša je priznala da je prisluškivala razgovor između Jovane i Dragana.

Voditeljka "Novog jutra" Jovana Jeremić uživa u vezi sa biznismenom Draganom Stankovićem, što je pre nekoliko meseci potvrdila i pevačica Olja Karleuša.

Jovana je ranije otkrila neke detalje o njihovom odnosu, naglašavajući da je Dragan dominantan partner u njihovoj vezi, što, prema njenim rečima, obožava.

- U mojoj trenutnoj vezi komandant je sada Dragan, a ja sam pukovnik, prerasla sam vojnika. O prošlosti i prošlim vezama neću da pričam. Ja vreme računam od trenutka kada sam srela Dragana. Želela bih da kažem svim ženama da svaki muškarac koji vam kaže da ste vi njegova slabost, znajte da vas ne voli. Ljubav nije slabost, ljubav nije bolest. Ljubav je snaga. Ako vam kaže "Ljubavi moja, snago moja" to je prava ljubav - rekla je Jeremićeva, pa dodala:

Foto: ATA Images

 

- Meni Dragan baš tako govori i piše. "Zvezdo moja", "Sunce moje", "Snago moja". E to je prava ljubav, zdrava ljubav.

Na ovu izjavu Jeremićeve nadovezala se pevačica Olja Karleuša koja je priznala da je prisluškivala telefonski razgovor Jeremićeve i Dragana.

- Malopre u šminkernici sam čula deo njihovog razgovora. Jovana je pričala onako tiho, da se ne čuje, ali sam se ja potrudila da čujem. Bukvalno su tako govorili jedno drugom, tepali su jedno drugom, slatkim rečima i tonom i tu se njihova prava ljubav stvarno videla - rekla je Olja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ministar Mali rasturio tajkunske medije! Dva pitanja - a onda muk!
Politika

Ministar Mali rasturio tajkunske medije! Dva pitanja - a onda muk!

Prvi potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali, ministarka privrede Adrijana Mesarović i direktor kompanije Er Srbija Jirži Marek, prisustvovali su danas na Aerodromu "Nikola Tesla" tokom predstavljanja novog aviona s bojom i oznakom specijalizovane izložbe Ekspo 2027.

06.10.2024

10:41

TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)
Live TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)

Urednik i novinar Ljiljana Stojanović napala je ministarku za brigu o porodici Stamenkovski na konferenciji za štampu. Ona je rekla da ministarka ne sme da zamera ženama što rađaju decu u poznijim godinama i pitala je sa koliko godina je ona rodila dete. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Andrijana Arnautović, SRS, Marjan Rističević, SNS i Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik.

06.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija