• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

06.10.2024

17:06

Kalinić predvideo razvod braka! Pre godinu dana je ovim rečima govorio o svojoj supruzi i njihovom odnosu

ATAIMAGES

Estrada

Kalinić predvideo razvod braka! Pre godinu dana je ovim rečima govorio o svojoj supruzi i njihovom odnosu

Podeli vest

Mnogi smatraju da je Milan prošle godine predosetio da će doći do kraha braka sa Sandrom.

Kako je Informer prvi pisao, voditelj i glumac, Milan Kalinić i njegova supuga Sandra Kalinić, rešili su da stave tačku na svoj brak nakon 18 godina zajedničkog života.

Foto: printskrin Instagram

 

Sandra i Milan brzo su se dogovorili oko sporazumnog razvoda i podele bračne imovine, kako bi sve prošlo što brže i bezbolnije, najpre po njihovo dvoje dece. Kalinić je prihvatio da stan u kome su godinama zajedno živeli na Voždovcu pripadne Sandri i njihovoj deci, a on se preselio na drugu adresu. 

Foto: Foto: Instagram/kalinasandra

 

Oni su važili za jedan od najskladnijih parova sa naše javne scene, pa je tako vest o krahu njihove ljubavi šokirala sve. Kalinić je prošle godine u aprilu gostovao na jednoj televiziji gde je govorio o svojoj supruzi, a mnogi smatraju da je on baš tada predvideo da će uskoro doći do razvoda braka. 

Foto: ATAIMAGES

 

- Zaista sam ponosan što sam u braku skoro 20 godina, ali u pravom braku. Nikada ne znamo šta nosi dan, a šta noć, možda se za godinu, dve dana desi nešto nepredviđeno, ali to ne znači da ne stojim iza ovoga šta sada pričam. Šta god da se desi, mislim na nešto loše, desiće se civilizovano - rekao je Milan na Kurir televiziji. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)
Live TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)

Urednik i novinar Ljiljana Stojanović napala je ministarku za brigu o porodici Stamenkovski na konferenciji za štampu. Ona je rekla da ministarka ne sme da zamera ženama što rađaju decu u poznijim godinama i pitala je sa koliko godina je ona rodila dete. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Andrijana Arnautović, SRS, Marjan Rističević, SNS i Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik.

06.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija