• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

07.10.2024

15:58

Lepa Brena podelila potresnu poruku, javno moli za pomoć: "Nemam više vremena"

ATAIMAGES/printscreen

Estrada

Lepa Brena podelila potresnu poruku, javno moli za pomoć: "Nemam više vremena"

Podeli vest

Lepa Brena se oglasila povodom strašne tragedije koja je zadesila okrug Jablanice, gde su poplave odnele više od 20 života i brojne ljude ostavile bez domova.

Pevačica, koja je poreklom iz ovog kraja, podelila je bolni citat na društvenim mrežama, izražavajući tugu zbog velikih gubitaka. 

Lepa Brena je apelovala na sve da pomognu onima koji su pogođeni ovim razornim poplavama, pozivajući na solidarnost i podršku njenoj rodnoj zemlji u ovim teškim trenucima.

- Nije mi, sine, žao zemljišta, niti kuće... Žao mi, sine, što nemam više vremena da gradim nešta novo, a gdje proživjeti ovo što mi je ostalo... - piše u citatu koji je objavila i apelovala za pomoć Bosni.

Foto: printscreen instagram/lepabrenaa

 

Podsetimo, Brena je rođena u Tuzli. Odrasla je u Brčkom, a otac Abid i majka Ifeta su joj omogućili skromno i bezbrižno detinjstvo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ministar Nenad Popović u Burundiju: Veliki prijatelji Srbije! Podržavaju stav po pitanju KiM, nisu glasali za Rezoluciju o genocidu u Srebrenici
Politika

Ministar Nenad Popović u Burundiju: Veliki prijatelji Srbije! Podržavaju stav po pitanju KiM, nisu glasali za Rezoluciju o genocidu u Srebrenici

Ministar zadužen za međunarodnu ekonomsku saradnju, Nenad Popović, danas je na sastanku u Burundiju sa ministrom finansija, budžeta i ekonomskog planiranja Odace Njonzimom i ministrom trgovine, transporta, industrije i turizma Mari Šantal Nidžimbere istakao da postoji veliki potencijali saradnje sa Burundijem u oblasti IKT i poljoprivrede.

07.10.2024

16:24

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija