• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.10.2024

16:15

Obradila pesmu staru 10 godina i napravila BUM na estradi!

Dejan Milićević

Estrada

Obradila pesmu staru 10 godina i napravila BUM na estradi!

Podeli vest

Pevačica Elizabeta Beti je u dogovoru sa Banetom Opačićem obradila pesmu staru 10 godina "Heroj" koju u originalu izvodi Jelena Jovanović.

Atraktivna crnokosa je ovom numerom privukla ogromnu pažnju publike te je sada priznala da tu ne namerava da stane.

- ⁠Radila sam ranije kavere sa Borkom Radivojevićem koji je moj dugogodišnji prijatelj i to je odlično prošlo, a sada sam u dogovoru sa Banetom Opačicem i Jocom Savićem obradila pesmu " Heroj". Ono sto je zanimljivo jeste da je pesma stara preko 10 godina i snimljena je tada za Pinkov festival. Budući da je publika odlično prihvatila ovu baladu ja ne nameravam da stanem sa kaverima, ali ni sa svojim pesmama - priznala nam je Beti koja trenutno živi u Nemačkoj ali u Srbiju je stigla zbog snimanja nog spota i promocije pesama:

- ⁠Kod mene će tek biti iznenađenja i često cemo se družiti u Srbiji. Došla sam ovde kako bi snimila spot za moju novu pesmu "Ne dam ja na tebe" . U pitanju je balada koju je radio Peđa Medenica i Endži - ističe Beti koju u dijaspori zovu i kraljicom veselja. 


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Ministar Nenad Popović u Burundiju: Veliki prijatelji Srbije! Podržavaju stav po pitanju KiM, nisu glasali za Rezoluciju o genocidu u Srebrenici
Politika

Ministar Nenad Popović u Burundiju: Veliki prijatelji Srbije! Podržavaju stav po pitanju KiM, nisu glasali za Rezoluciju o genocidu u Srebrenici

Ministar zadužen za međunarodnu ekonomsku saradnju, Nenad Popović, danas je na sastanku u Burundiju sa ministrom finansija, budžeta i ekonomskog planiranja Odace Njonzimom i ministrom trgovine, transporta, industrije i turizma Mari Šantal Nidžimbere istakao da postoji veliki potencijali saradnje sa Burundijem u oblasti IKT i poljoprivrede.

07.10.2024

16:24

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija