• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

08.10.2024

15:49

Breskvica raskinula sa dečkom policajcem? Pevačica uklonila sve zajedničke fotke: "Nigde ga ne pominje!"

Tonija Josipović

Estrada

Breskvica raskinula sa dečkom policajcem? Pevačica uklonila sve zajedničke fotke: "Nigde ga ne pominje!"

Podeli vest

Pevačica Anđela Ignjatović Breskvica podstakla je spekulacije na društvenim mrežama da je raskinula sa dugogodišnjim partnerom, Nemanjom Stanisavljevićem.

Anđela Ignjatović Breskvica, nakon raskida sa Mihajlom Veruovićem Vojažom, uplovila je u vezu sa šest godina starijim Nemanjom Stanisavljevićem, pripadnikom specijalnih jedinica.

Pevačica je u ranijim istupima u javnosti često govorila o novoj romansi, a tom prilikom isticala je da je mladi Leskovčanin ljubav njenog života. Međutim, sudeći po komentarima na društvenim mrežama, u Breskvičinoj i Nemanjinoj vezi ne ide sve kao ranije, pa su njih dvoje, tvrde tviteraši, raskinuli.

Foto: tviter printskrin

 

- Već neko vreme ne izbacuje, niti priča o dečku. Plus izbrisala je hajlajt sa njim na Instagramu - navodi se na Tviteru.

Inače, Breskvica je početkom godine, u jednoj televizijskoj emisiji govorila o upoznavanju sa Nemanjom.

Foto: instagram.com/breskvica

 

- Joj, i to je bilo onako isto spontano. Mislim, mi smo se upoznali baš, baš, baš spontano. Ja sam sedala u svom autu na parkingu, a on je znao za mene prosto neko duže vreme, tako mi bar priča, sviđala sam mu se ranije i, eto, gledao je negde, želeo da me sretne i sreli smo se i slučajno smo se tako upoznali. I onda polako posle. Ali od prvog trenutka, od prvog trenutka kada sam videla rupicu... - sa osmehom se Anđela prisetila za Blic i na pitanje da li planira brak sa Nemanjom u skorije vreme istakla:

- Ja planiram.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija