• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/D.G.

09.10.2024

12:31

Ne propušta priliku! Rijaliti učesnica grlila Golubovića, pa ovako pokušala da se "opere"! (VIDEO)

Printscreen/Youtube/TV Pink

Estrada

Ne propušta priliku! Rijaliti učesnica grlila Golubovića, pa ovako pokušala da se "opere"! (VIDEO)

Podeli vest

Rijaliti učesnica danima pokušava da se približi Kristijanu Goluboviću, prema kome je javno priznala simpatije.

Na "Farmi" se danima spekuliše kako Aleksandra Jakšić ima simpatije prema Kristijanu Goluboviću, a danas je ponovo dokazala koliko joj prija kada je u njegovom prisustvu.

Ona je prišla do Golubovića, grlila ga, a onda iskoristila situaciju kako bi se "oprala" te pozvala ostatak farmera da "naprave sliku". Golubović nije negodovao, već se na sve to nasmejao, a ona je nastavila da ga grli. 

Foto: Printscreen/Youtube/TV Pink

 

Od kako je priznala simpatije prema Goluboviću Aleksandra koristi svaku priliku da mu se približi. Tako ga je pre dva dana dok je Kristijan pravio spisak za kupovinu, neprestano dodirivala. Gledaoci su primetili kako se Aleksandra sve vreme igra s njegovim rukama, što je izazvalo podeljena mišljenja među učesnicima i publikom. Dok jedni smatraju da je to simpatično i zabavno, drugi sumnjaju u iskrenost njenih namera, a komentar na Aleksandrine poteze imala je i Kristijanova supruga

Foto: Printscreen You Tube/Farma Official

 

- Apsolutno razumem što joj se on sviđa, iz iskustva razumem i nemam ništa protiv toga. Sad baš gledam uživo "Farmu" kako on piše spisak i vidim kako ga ona sve vreme pipka po rukama bespotrebno. Jako mi to simpatično izgleda, moram da priznam. Ja Kristijanu verujem, a ako se slučajno desi da pojede neku pečurku na "Farmi" i otruje se ili da ga ujede neka otrovna životinja i prolupa, jedino u tom slučaju može da padne na Aleksandru Jakšić. Nikoga ne potcenjujem, ali mislim da bi to bilo najveće padanje sa konja na magarca u istoriji svih rijalitija. Žena ima godine i zna se da Krile voli piletinu, previše mi je jadno to njeno nabacivanje dok on konstantno priča o svojoj ženi. Onog Kristijana kog ja poznajem, nju na ulici ne bi ni primetio. Budemo videli - poručila je nedavno Kristina za Pink.rs.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Zoran Marijanović je nevin, u pitanju je organizovani zločin? Novi momenti oko ubistva pevačice isplivali na videlo! (VIDEO)
Live TV

Zoran Marijanović je nevin, u pitanju je organizovani zločin? Novi momenti oko ubistva pevačice isplivali na videlo! (VIDEO)

Zoranu Marijanoviću nastavljeno suđenje za ubistvo supruge Jelene Marijanović. Sudsko veće je pozvalo kao svedoka kumu, kao i Jeleninu tetku koja se nije pojavila u sudu. Kuma je svedočila da se sa Jelenom čula neposredno pre nego što je ubijena. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je kriminolog Dobrivoje Radovanović. Uživo u program javili su se i Nenad Šipka iz Centra za forenzička istraživanja kao i advokat Nebojša Milosavljević.

11.10.2024

13:01

Uvodi se novi zakon za kladionice i kockarnice? Evo koga će najviše pogoditi! (VIDEO)
Live TV

Uvodi se novi zakon za kladionice i kockarnice? Evo koga će najviše pogoditi! (VIDEO)

Estradne ličnosti po novom zakonu više neće moći da reklamiraju kockarnice i kladionice. Vlada Srbije svojim merama pokušava na ovaj način da smanji mogućnost zavisnosti od ove vrste zabave. Zavisnost od kockanja vrlo je opasna, a smatra se da je svaki treći tinejdžer zavisi od kockanja, a najmlađi zavisnik ima samo 7 godina. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su advokatica Slavka Babić i Olivera Sbutega Filipović iz Dnevne bolnice za patološko kockanje.

11.10.2024

12:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Oglasio se Borelj i besan je! "Nuklearni rat se ne sme voditi!"
Planeta

Oglasio se Borelj i besan je! "Nuklearni rat se ne sme voditi!"

Visoki predstavnik EU za spoljne poslove i bezbednosnu politiku Žozep Borelj saopštio je danas da dodela Nobelove nagrade za mir japanskoj organizaciji Nihon Hidankjo, koja okuplja preživele iz Hirošime i Nagasakija na koje su bačene atomske bombe, služi kao podsetnik na veoma teške posledice povezane sa upotrebom nuklearnog oružja.

11.10.2024

23:00

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Po ovome se prepoznaje Topola!
Srbija

Po ovome se prepoznaje Topola!

Po uzoru na ostala mesta u Srbiji, čije trgove krase ogromna trodimenzionalna slova kojima je ispisano ime grada, omiljene lokacije za selfije mladih i gostiju, i Topola je dobila takav simbol!

11.10.2024

15:16

Nauka