• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Naj portal/Informer/D.S.

12.10.2024

11:54

Poznatu pevačicu muž brutalno pretukao! Aldina pod jakim medikamentima, evo šta je motiv jezivog nasilja!

Printscreen/Facebook

Estrada

Poznatu pevačicu muž brutalno pretukao! Aldina pod jakim medikamentima, evo šta je motiv jezivog nasilja!

Podeli vest

Aldina Bajić preživela je pravi horor koji joj je priredio suprug Adis Cigura.

Pre nekoliko dana desio se horor u Bosni i Hercegovini, kada je poznati muzičar, Adis Cigura pretukao svoju suprugu, pevačicu Aldinu Bajić.

Kako navode tamošnji mediji, neko vreme se pričalo da nešto nije kako treba u tom braku, a onda su počela otkazivanja nastupa.

Nekoliko dana posle toga pojavio se stravičan video zapis, koji je nastao u dnevnom boravku pomenutog estradnog para. Na tom snimku se vidi kako Aldina sedi na kauču u dnevnom boravku. U jednom momentu Aldina daje Adisu telefon, a onda on počinje da je snažno udara šakama po glavi, obara je na pod, a onda počinje da je udara nogom po glavi. Nakon toga je hvata za kosu i vuče po podu.

Foto: Printscreen/Facebook/Aldina Bajić

 

Pod medikamentima

Kako tvrde izvori, Aldina Bajić je 24 sata pod lekarskom negom i pod jakim medikamentima. Ona je nakon brutalnog prebijanja bila više od dva sata u dubokoj nesvesti. Navodno su Adisu smetale njene životinje, psi i mačke koje su joj bile kao terapija nakon napornog rada, nastupa, pevanja. Optuživao je za neveru, što nema nikakve veze sa Aldinom. Posebno je bio kivan na nju što je posao bio u padu. Sve je to bio razlog zašto je digao ruku na nju.

Ko je pevačica na koju je suprug podigao ruku?

Aldina važi za jednu od najtraženijih bosanskih pevačica, a u svet muzike je zakoračila sa samo 13 godina. Ona čak i piše pesme sama. Pevala je mnogim regionalnim zvezdama na privatnim proslavama, između ostalog i fudbaleru Miralemu Pjaniću. Kako navode tamošnji mediji, Aldina je nastupala zajedno sa suprugom Adisom, koji je inače bio muzičar kod Šerifa Konjevića u bendu. 

Foto: Printscreen/Facebook/Aldina Bajić

 

Povukla se nakon nasilja

Pevačica je rešila da se potpuno povuče nakon strašnog horora koji je preživela, te je ugasila sve društvene mreže, a kako tvrde izvoru, Aldina je 24 sata pod lekarskom negom i pod jakim medikamentima. 

Podsetimo, Aldina Bajić nije nikada imala lagodan život, borila se za svoju egzistenciju, a pre desetak godina bolovala i od teške bolesti, karcinoma.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Bojić: I danas puno intervencija u Institutu "Dedinje" radi smanjenja lista čekanja
Društvo

Bojić: I danas puno intervencija u Institutu "Dedinje" radi smanjenja lista čekanja

Direktor Instituta za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" Milovan Bojić saopštio je danas da ta ustanova aktivno sprovodi mere Ministarstva zdravlja za smanjenje lista čekanja, te da se i ove subote obavlja 20 koronarografija, deset složenih elektrofizioloških procedura, 24 skenerska snimanja, deset pregleda na magnetnoj rezonanci i deset operacija na otvorenom srcu.

12.10.2024

13:27

TV

Amerika i Srbija potpisale istorijski važan ugovor! SAD vidi našu zemlju kao lidera u regionu! (VIDEO)
Live TV

Amerika i Srbija potpisale istorijski važan ugovor! SAD vidi našu zemlju kao lidera u regionu! (VIDEO)

U proteklih 10 godina Srbija je sprovela 10 reformi koje su nas je dovele do stabilne ekonomije, a na kraju i do toga da naša zemlja prvi put u istoriji dobije investicioni rejting. Cilj je da prosečna plata bude 1400 evra, a prosečna penzija 600 evra. O potpisivanju energetskog ugovora u "Info jutru" govorili su ekonomista Mihajlo Rabrenović i Zoran Milosavljević sa Instituta političkih studija.

12.10.2024

10:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Nauka