• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

13.10.2024

14:22

"Izleteo mi je pršljen, nisam mogao da dišem": Marko Bulat umalo ostao invalid, pevač otkrio: "Niko nije prišao da mi pomogne"

Miloš Rafailović

Estrada

"Izleteo mi je pršljen, nisam mogao da dišem": Marko Bulat umalo ostao invalid, pevač otkrio: "Niko nije prišao da mi pomogne"

Podeli vest

Marko Bulat je kao mali imao užasno iskustvo.

Pevač Marko Bulat progovorio je o svom izgledu i tom prilikom se prisetio situacije u kojoj mu je život bio ugrožen.

Ne bavim se telesnim, to je najmanje važno, ali radim lagani trening, po neki sklek. Imam i bore, nemam botokse, nemam hijalurone, ne radim nikakve tretmane kao mnogi muškarci sad.

Foto: ATAIMAGES

 

Bulat ističe da trenira isključivo zbog kondicije, neophodne da isprati dvoje dece, zbog kojih najviše i želi da ostane što duže u životu Marko otkriva da je kao desetogodišnji dečak bio na pragu da pogleda smrt u oči i da je to najjeziviji osećaj sa kojim se suočio.

- Bila je gomila snega, a ja sam hteo sa ograde od metar i po da skočim u tu gomilu na glavu. Nije mi bilo svejedno ali su me nagovarali da skočim i da sam kukavica ako to ne uradim. Skočio sam, nabio sam vrat i izgubio moć disanja. Par sekundi nisam mogao da udahnem ni da izdahnem, izleteo mi je pršljen. Tada sam mislio da ću da umrem. Da sam polomio pršljen sad bih bio u kolicima - sa jezom se prisetio Bulat i otkrio da mu niko tada nije prišao kako bi mu pomogao:

Foto: printscreen

 

Smejali su se svi. I onda sam udahnuo i to je bio najlepši udah u mom životu - priča pevač.

Kako je danas otac dvoje dece, Bulat je iskoristio priliku da prokomentariše kako bi reagovao da se njegova deca sada nađu u takvoj situaciji, tačnije da njih neko nagovori na takvu stvar.

- Zavisi kako bih saznao, da li na vreme ili kasno. Ali, edukativno, pedagoški, pokušao bih da objasnim na sve moguće načine opasnosti, pokazao bih im do kakve nesreće bi moglo da dođe i pomagala kakva bi mogla da koriste, da vide na internetu slike, tada bi se opravdano plašili reči koje si rekao. Jer deci samo kad kažeš njima to na drugo uvo izađe, ovako bi vizuelizovali - objasnio je Marko svojevremeno za domaće medije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Nauka