• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf

13.10.2024

16:56

Oglasio se Dženan nakon vesti da mu se devojka porodila: Pevač bio kratak, pa zalupio slušalicu

Insajder

Estrada

Oglasio se Dženan nakon vesti da mu se devojka porodila: Pevač bio kratak, pa zalupio slušalicu

Podeli vest

Kako je danas otkriveno, popularni pevač Dženan Lončarević postao je otac četvrti put.

Dženan Lončarević je dva sina dobio je sa sada već bivšom ženom Samirom, a ovo je drugo dete koje je dobio sa izabranicom Milicom, s kojom je već 15 godina u vezi i s kojom je paralelno živeo dok je još bio u braku sa Samirom.

Mediju su kontaktirali pevača ne bi li mu čestitali rođenje sina, a kako je tekao razgovor prenosimo u nastavku, u celosti.

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Hvala vam... kako ste vi? - upitao je pevač.

- Evo, dobro, radno...

- Hvala vam što pratite sve... i vezano za moju muzičku karijeru, imao sam skoro koncert u Lisinskom - rekao je Dženan.

- Da, da znam, pisali smo o tome... Indira je bila gošća - rekle su mu kolege, ali ga je to verovatno "iznenadilo", pa se zahvalio i spustio slušalicu.

Foto: Foto Facebook

 

Njegova prva supruga Samira je u svojoj ekskluzivnoj ispovesti istakla da je čula da njen suprug ima vanbračno dete.

- Čula sam da je Dženan dobio dete sa tom ženom sa kojom živi, ali videla nisam. Dakle, to jeste došlo do mene, ali ne mogu da tvrdim da je sigurno tačno - istakla je očajna žena za Telegraf pre nekoliko meseci.

Podsetimo, Dženan je u februaru 2024. podneo zahtev za razvod braka od Samire sa kojom je zvanično u braku 25 godina i imaju dva sina.

Foto: Foto Youtube prntscreen

 

S obzirom na to da je od trenutka podnošenja zahteva za razvod prošlo tek nekoliko meseci, očeigledno je da je Lončarovćava partnerka već tada bila trudna, te je to možda i jedan od razloga zbog kojih se odlučio da zvanično okonča brak sa Samirom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Ko nema obavezu plaćanja doprinosa Fondu PIO: U ovom slučaju ne morate više da uplatite ni dinara, a penziju ćete ipak dobiti!
Društvo

Ko nema obavezu plaćanja doprinosa Fondu PIO: U ovom slučaju ne morate više da uplatite ni dinara, a penziju ćete ipak dobiti!

Mnogi naši ljudi poslednjih godina su napustili Srbiju i zaposlili se negde u inostranstvu. Često imaju dileme vezane za već stečen radni staž u svojoj zemlji, kao i to da li treba da nastave da uplaćuju doprinose ako su se bavili samostalnom delatnošću. Milenko R. iz Niša je imao sam samostalnu trgovinsku radnju koju je zatvorio pošto je otišao da radi u inostranstvu:

13.10.2024

15:38

TV

Amerika bi mogla da iskoristi Izrael na isti način kao i Ukrajinu! SAD vole da ratuju i zbog toga su sebi stvorile brojne neprijatelje! (VIDEO)
Live TV

Amerika bi mogla da iskoristi Izrael na isti način kao i Ukrajinu! SAD vole da ratuju i zbog toga su sebi stvorile brojne neprijatelje! (VIDEO)

Situacija na Bliskom istoku se ne smiruje, ratu u Ukrajini se ne nazire kraj, a svet strahuje od globalnog sukoba. Da li će doći do eskalacije koja će prerasti novi svetski rat? Na ovo pitanje su, tokom gostovanja u "Info danu", odgovorali politički filozof Dragoljub Kojčić, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju političku istoriju, nekadašnji dopisnik "Politike" iz Moskve Slobodan Samardžija i akademik profesor dr Dragan Radenović.

13.10.2024

18:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Nauka