• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/D.G.

14.10.2024

14:01

"Halo policija! Šta da radimo?" Jovana Pajić reagovala na uvrede na društvenim mrežama: "Da li da uvodimo neke kazne?" (FOTO)

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

"Halo policija! Šta da radimo?" Jovana Pajić reagovala na uvrede na društvenim mrežama: "Da li da uvodimo neke kazne?" (FOTO)

Podeli vest

Pevačica obično ne raguje na komentare, ali ovoga puta nije mogla da prećuti.

Estradna umetnica Jovana Pajić, poznata je kao neko ko se ne obazire mnogo na kometare na društvenim mrežama, ali reakcija nepoznate žene na njenu objavu veoma joj je zasmetala, pa je odlučila da napravi izuzetak. Naime, jedna gospođa je ostavila komentar ispod videa na kom Jovana daje intervju i napisala je: "Spodobo jedna", na šta je Jovana odmah reagovala.

Pevačica je javno podelila ime ženske osobe kao i njenu fotografiju uz koju je napisala:

- Halo, policija. Ljiki je uzrujana mojim postojanjem. Šta da radimo? Da li da se operišem da joj bude bolje ili da uvodimo neke kazne ili da otvaramo duševne bolnice - napisala je Jovana, a onda je nastavila.

Foto: ATA Images

 

- Imamo mnogo takvih ljudi. Instagram je odavno klozetska šolja koja je igralište za unesrećene, bolesne, zle, ljubomorne, zavidne i zarobljene u sopstvenom malom životu - pojave. Ništa novo nisam rekla, svi to znamo. To je mali uzrok velikog broja neregistrovanih umobolnika, ono što me frapira je broj istih - napisala je ona.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Srbija za korak bliža Evropskoj uniji! Balkan ima ključne resurse koji nedostaju zapadnim zemljama!
Live TV

Srbija za korak bliža Evropskoj uniji! Balkan ima ključne resurse koji nedostaju zapadnim zemljama!

Danas je održan Samit Berlinskog kongresa. Region zapadnog Balkana trebalo bi što pre pripojiti Evropskoj uniji! Srbiju je na Samitu predstavljao premijer Miloš Vučević koji je imao brojne sastanke sa nekoliko lidera zemalja. Na ovu temu u "Info danu" govorili su analitičar Veljko Jovanović i dopisnik "Politike" iz Severne Makedonije Željko Šajn. Uživo u program javio se i politikolog Andreja Lović koji je komentarisao na koji način je nemačka javnost reagovala na ovaj samit.

14.10.2024

16:33

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Grom iz Teherana! Putin sa Zapadom pravi dogovor veka?! Otkriveno šta se krije iza zavese, svet nije spreman na ovakav zaokret!
BOMBA

Grom iz Teherana! Putin sa Zapadom pravi dogovor veka?! Otkriveno šta se krije iza zavese, svet nije spreman na ovakav zaokret!

U petak, tokom svog boravka u glavnom gradu Turkmenistana, Ašhabadu, ruski predsednik Vladimir Putin izneo je stav da je Rusija otvorena za diskusije o novom globalnom poretku. Ovo je izjavio na međunarodnom forumu „Vezanost vremena i civilizacija – osnova mira i razvoja“, koji je održan povodom 300. godišnjice rođenja turkmenskog pesnika i mislioca Mahtumkulija Frazija.

14.10.2024

12:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Nauka