• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

14.10.2024

20:06

"Imala sam san kada sam bila mala na selu..." Jovana Jeremić se na engleskom obratila javnosti pred odlazak u SAD

ATAimages

Estrada

"Imala sam san kada sam bila mala na selu..." Jovana Jeremić se na engleskom obratila javnosti pred odlazak u SAD

Podeli vest

Voditeljka Jovana Jeremić ne krije uzbuđenje pred odlazak u Sjedinjene Američke Države, gde će uživo pratiti predsedničke izbore.

Voditeljka jutarnjeg programa televizije Pink, Jovana Jeremić, saopštila je nedavno da će ove godine izveštavati uživo sa predsedničkih izbora u Sjedinjenim Američkim Državama, 5. novembra 2024. godine.

Ovim povodom, direktno ispred skupštine, odevena u elegantnu crvenu toaletu, obratila se još jednom javnosti, izuzetno jakom porukom.

- Ceo svoj život sam posvetila obrazovanju i razvoju. Radila sam danju i noću, zato što znam da je preda mnom prilika života. Imala sam san kada sa bila mala na selu da mogu da uradim nešto veliko i istorijsko za moju zemlju i profesiju, i taj dan se približava. Pozivam vas da me podržite dok sam van Srbije, gledajući televiziju Pink i moja uključenja uživo iz Sjedinjenih Američkih Država.

Foto: Foto: Instagram/jeremicjovana

 

Podsetimo, Jovana Jeremić privukla je veliku pažnju kada je najavila svoj odlazak u SAD, a sve kako bi ispratila okršaj Donalda Trampa i Kamale Haris, na predsedničkim izborima petog novembra.

- Kad završim jutarnji program, 3. novembra, putujem za Ameriku. To je bio moj najveći san! Jedina želja za moj 34. rođendan bila je da otputujem u Ameriku, da vidim Vašington i Njujork. To mi se ostvaruje. Mi ćemo od septembra krenuti sa kampanjom, to će na našoj televiziji biti vrlo propraćeno jer američki izbori nisu samo američki, već svetski. Od američkih izbora zavisi sudbina celog sveta.

Foto: Nikola Babić

 

Voditeljka u Sjedinjene Američke Države neće ići sama, već će sa njom poći kolega iz "ružičastog jata".

- Zajedno sa još jednim kolegom iz informativne redakcije 3. novembra letim za Njujork. Posećivaću još neke gradove, Vašington svakako, biće tu dosta intervjua, očekujte neočekivano! Biće to megasvetska vest, ko zna, možda se pojavim i u nekim američkim medijima - istakla je Jovana, koja nije mogla da sakrije uzbuđenje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Petar Petković: Jačanje dokazanog prijateljstva Srbije i Kine
Politika

Petar Petković: Jačanje dokazanog prijateljstva Srbije i Kine

U Bеogradu jе danas održana konfеrеncija posvеćеna Trеćoj plеnarnoj sеdnici Cеntralnog komitеta 20. Kongrеsa Komunističkе partijе Kinе na kojoj sе prisutnima obratila šеfica kinеskе dеlеgacijе, član Cеntralnog komitеta KPK i dirеktor Državnе komisijе za rеformu javnog sеktora Li Sjaosin, kao i član Prеdsеdništva Srpskе naprеdnе strankе dr Pеtar Pеtković, uz učеšćе i ambasadora Narodnе Rеpublikе Kinе u Srbiji njеgovе еksеlеncijе Li Minga, prеdstavnika Socijalističkе partijе Srbijе Ivicе Radovića i naučnog prеdstavnika Instituta za mеđunarodnu politiku i privrеdu Alеksandra Mitića.

14.10.2024

19:12

TV

Sukobi u svetu počinju da prete i Balkanu? Srpski narod koji živi bilo gde van matice uzurpiran je i mučen! (VIDEO)
Live TV

Sukobi u svetu počinju da prete i Balkanu? Srpski narod koji živi bilo gde van matice uzurpiran je i mučen! (VIDEO)

Uprkos svim mirovnim konferencijama,, svet i dalje srlja ka kolapsu. Sukobi su sve veći, a za to vreme mi se trudimo koliko možemo da sve to izbegnemo. Balansiramo koliko možemo da ne bismo postali deo tog haosa koji je sve veći i sve širi. Da li ćemo uspeti da sprečimo "zapaljivanje" Balkana, a čini se da velike sile baš to hoće. Na ovu temu u "Otvorenom studiju" govorili su prof. dr Dejan Miletić iz Centra za proučavanje globalizacije, pukovnik u penziji MIloje Pršić i Marko Šćepanović, savetnik potpredsednika Vlade i ministra unutrašnjih poslova.

14.10.2024

20:05

Srbija za korak bliža Evropskoj uniji! Balkan ima ključne resurse koji nedostaju zapadnim zemljama! (VIDEO)
Live TV

Srbija za korak bliža Evropskoj uniji! Balkan ima ključne resurse koji nedostaju zapadnim zemljama! (VIDEO)

Danas je održan Samit Berlinskog kongresa. Region zapadnog Balkana trebalo bi što pre pripojiti Evropskoj uniji! Srbiju je na Samitu predstavljao premijer Miloš Vučević koji je imao brojne sastanke sa nekoliko lidera zemalja. Na ovu temu u "Info danu" govorili su analitičar Veljko Jovanović i dopisnik "Politike" iz Severne Makedonije Željko Šajn. Uživo u program javio se i politikolog Andreja Lović koji je komentarisao na koji način je nemačka javnost reagovala na ovaj samit.

14.10.2024

16:33

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Nauka