• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/D.G.

15.10.2024

09:58

Estradne zvezde već ugovorile nastupe za najluđu noć: Pevači će zaraditi ogromne cifre, a ona je i ovoga puta bez premca!

Aleksandar Jovanović Cile/Zoran Sinko/ATAIMAGES

Estrada

Estradne zvezde već ugovorile nastupe za najluđu noć: Pevači će zaraditi ogromne cifre, a ona je i ovoga puta bez premca!

Podeli vest

Najveće zvezde srpske estrade već su ugovorile nastupe za doček Nove godine.

Do kraja godine ostalo je malo više od dva meseca, ali kako pišu domaći mediji, estradne zvezde već su ugovorile nastupe za najluđu noć. Većina će pevati u Beogradu i tom prilikom zaraditi ogromne honorare.  

I ovoga puta Lepa Brena je bez premca, pa će tako folk zvezda iz novogodišnje noći izaći bogatija za 110.000 evra, piše Kurir. Aca Lukas, nastup će naplatiti 100.000 evra, a isti iznos dobiće i Saša Matić. Breni će u najluđoj noći društvo na bini praviti Aco Pejović, koji će nastupati za 80.000 evra.

Foto: Skymusic

 

Ni Lukas neće biti sam, sa njim će na istom mestu pevati mlađe kolege Uroš Živković i Aleksandra Mladenović, ali za daleko manje honorare - 20.000 i 15.000 evra.

Dobra zabava zagarantovana je i u luksuznim beogradskim hotelima. Najviše će profitirati Tea Tairović, koja će u prvi dan 2025. godine ući sa 50.000 evra više na bankovnom računu, a Sloba Radanović sa 40.000 evra. Pop zvezda Nataša Bekvalac i ove godine ima standardno dobru cenu, pa će od novogodišnjeg nastupa zaraditi 45.000 evra. Dobar honorar imaće i legenda folk muzike Miroslav Ilić, koji će pevati za 40.000 evra.

Foto: ATAIMAGES

 

Malo manje novca od Nataše zaradiće Radiša Trajković Đani - 40.000 evra i Jana Todorović - 30.000 evra. Na poznatom beogradskom splavu goste će zabavljati Darko Lazić i Rada Manojlović, koji će pevati za honorare od 35.000 evra.

Foto: ATAIMAGES

 

- Kod mene u produkciji su maltene svi pevači već angažovani. Cene su u našem slučaju ostale kao što su bile i prošle godine. Beograd je i dalje lider što se tiče pevača u smislu tržišta i rada. Naravno, i po Srbiji i Crnoj Gori - rekao je menadžer Goran Lečić Leka za Kurir.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sukobi u svetu počinju da prete i Balkanu? Srpski narod koji živi bilo gde van matice uzurpiran je i mučen! (VIDEO)
Live TV

Sukobi u svetu počinju da prete i Balkanu? Srpski narod koji živi bilo gde van matice uzurpiran je i mučen! (VIDEO)

Uprkos svim mirovnim konferencijama,, svet i dalje srlja ka kolapsu. Sukobi su sve veći, a za to vreme mi se trudimo koliko možemo da sve to izbegnemo. Balansiramo koliko možemo da ne bismo postali deo tog haosa koji je sve veći i sve širi. Da li ćemo uspeti da sprečimo "zapaljivanje" Balkana, a čini se da velike sile baš to hoće. Na ovu temu u "Otvorenom studiju" govorili su prof. dr Dejan Miletić iz Centra za proučavanje globalizacije, pukovnik u penziji MIloje Pršić i Marko Šćepanović, savetnik potpredsednika Vlade i ministra unutrašnjih poslova.

14.10.2024

20:05

Hronika

Rezultati akcije Uprave saobraćajne policije! Kažnjeno skoro hiljadu pešaka
Bezbednost saobraćaja

Rezultati akcije Uprave saobraćajne policije! Kažnjeno skoro hiljadu pešaka

Pripadnici saobraćajne policije, tokom sedmodnevne međunarodne akcije pojačane kontrole saobraćaja usmerene na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja nepropisnog korišćenja mobilnog telefona od strane vozača, kao i nepropisnog korišćenja mobilnog telefona ili slušalica od strane pešaka prilikom prelaska kolovoza, kontrolisali su više od 61.000 vozila i otkrili ukupno 14.113 prekršaja.

15.10.2024

11:16

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Nauka