• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

18.10.2024

12:32

"Zlostavljač majke kojoj zadnji čas otkucava"! Nova objava Vedrane Rudan izazvala je haos: "Bolje da sam među Srbima nego sopstvenom decom"

ATA Images

Estrada

"Zlostavljač majke kojoj zadnji čas otkucava"! Nova objava Vedrane Rudan izazvala je haos: "Bolje da sam među Srbima nego sopstvenom decom"

Podeli vest

Vedrana Rudan se nakon dužeg vremena ponovo oglasila na svom blogu.

Hrvatska književnica Vedrana Rudan, otkrila je nedavno da se bori sa karcinomom i da se posvetila lečenju. Književnica se sada požalila i napisala novi tekst pod nazivom "Opet o mojoj groznoj deci", te je otkrila da joj podrška najmilijih izostaje, te da je sin nije nijednom posetio za 4 meseca.

"Jako sam zadovoljna odjekom mog teksta u kom sam opisala gadove, plodove utrobe svoje. Ako niste čitali na svim mogućim portalima, a ni na mom iako stoji ispod ovog teksta, prepričaću vam sadržaj. Ja na samrti, brzožderući rak hara mojim krhkim, aleluja za ovo “krhkim” telom, a moja prokleta deca nikako da posete umiruću majku. Kad je moja poznanica pročitala tekst, mislila je da pišem o njenom sinu, razbaštinila ga je idućeg dana, bila je kod najpoznatijeg riječkog notara i svu je svoju imovinu poklonila ćerki. Bratić je u mojoj deci prepoznao svoju i konačno prelomio, prodao je kućerinu u Splitu i sa ženom će se odseliti u Trst. "Stara, tamo su nekretnine jeftinije, jest da je Trst postao srpski, ali bolje da sam okružen Srbima nego sopstvenom decom. Pi*ka im materina!", napisala je Rudan pa nastavila:

Foto: Foto: ATA Images

 

"Moja prijateljica je danima plakala zbog mene. Rekla mi je u poverenju da je konačno srećna što nikad nije rodila. "Ne mogu zamisliti", jecala je, "ne mogu zamisliti kroz što prolaziš, jadnice. Prokleti bili". Nekoliko portala je mog sina ubacilo u naslov i je*alo mu mater koju ne posećuje na samrti. Sin mi je oduševljen jer su ga, pitaj Boga čime izazvani, proglasili "doktorom", "uglednim doktorom", "neuropsihijatrom". "Stara, ako nastaviš, postaću akademik zlostavljač majke kojoj zadnji čas otkucava". Odnosi između roditelja i dece očito su vruća tema. Dobila sam more mejlova u kojima moji vršnjaci detaljno opisuju svoju decu iz pakla", otkrila je pa nastavila:

"Iskreno, s jedne strane ti je drago kad napišeš nešto što će mnogi pročitati, teško je ubosti dobru temu, s druge strane… Kako je moguće da moji čitatelji svaki tekst koji napišem doživljavaju kao ispovest, istinu, krik srca moga, vapaj za ljubavlju, tugu nad samom sobom jadnom, bolesnom i ostavljenom? Ne sećam se kad sam, ako sam ikad, pisala istinu o ljudima koje volim. Čak ni ja više ne znam koliko sam u tekstovima imala ljubavnika, muževa, brakova, zle dece… Ali… Ne pišem nikad o svome mužu, naš odnos je tako dosadan. Ni moja mi deca nisu tema. Poštujem i osećanja svojih mačaka, nikad im ne bih ugrozila privatnost", dodala je pa nastavila: 

Foto: Foto: ATA Images

 

"Pa ipak, kako rekoh, mojoj deci ovih dana nije bilo lako dok sam se ja smejala. Većina me je ljudi žalila, drugi misle da sam ja zlobna ku*va, ku*a, stara baba, mrziteljka svega što je hrvatsko, zaslužila sve što mi se, sirotici na umoru, dešava. "Kako si posejala, tako žanješ, kur*etino! Krepaj!". U čitavoj je priči zaista istina da imam je*eni rak i smešno mi je kad mi neki pišu kako su srećni što ću “crknuti”, kao da oni neće. Ostalo je… Istina ili laž. Ovaj vikend moja deca i ja planiramo zajednički ručak u nekoj oštariji i muku mučimo kuda otići. Mnogi me znaju, šta ako zbroje dva i dva i shvate da se veselo smejem u društvu sopstvene dece? Sje*aću imidž žrtve, je*ote", zaključila je.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Da li će iskaz Koste K. uticati na presudu njegovim roditeljima? On je formalno slobodan čovek na lečenju!
Live TV

Da li će iskaz Koste K. uticati na presudu njegovim roditeljima? On je formalno slobodan čovek na lečenju!

U Specijalnom sudu u Beogradu juče je ispitivanjem dečaka Koste K, koji je počinio masovno ubistvo 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", nastavljeno suđenje njegovim roditeljima Miljani i Vladimiru Kecmanoviću. Da li će i kako njegove izjave uticati na presudu njegovim roditeljima? Na ovu temu su u "Info jutru" govorili advokat Nemanja Todorović i psihoterapeut Marija Milenković.

18.10.2024

10:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Kome smeta Donald Tramp?! Da li će bivši predsednik dočekati živ izbore?
Planeta

Kome smeta Donald Tramp?! Da li će bivši predsednik dočekati živ izbore?

Američka predizborna kampanja je stigla do kraja - sve bi trebalo da se završi za tri nedelje. Ali upravo ono što bi "trebalo" ne znači da će tako biti i u stvarnosti, te nema šanse da glasanje 5. novembra stavi tačku na borbu za vlast u Americi. Štaviše, 6. novembra SAD će preći u novu, mnogo opasniju fazu za sve (ne samo stanovnike), piše Petar Akopov za RIA Novosti.

18.10.2024

17:30

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija