• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

20.10.2024

18:41

"Spavao sam po parkovima i u starom autu": Boban Rajović se prisetio svojih početaka u karijeri, ostavio ženu i decu zbog pevanja

Nemanja Princolio

Estrada

"Spavao sam po parkovima i u starom autu": Boban Rajović se prisetio svojih početaka u karijeri, ostavio ženu i decu zbog pevanja

Podeli vest

Rajović je ogolio dušu i ispričao ono što javnost nije znala o njemu.

Pevač Boban Rajović iz sebe ima uspešnu dugogodišnju muzičku karijeru. Iako su svi mislili da je njemu sve lagano išlo u životu, realnost je drugačija. 

On je naime radio u Danskoj, nakon čega je odlučio da napravi veliku prekretnicu u svom životu. Boban je ostavio porodicu u došao u Srbiju, kako bi se oprobao kao pevač. 

Foto: ATA Images

 

- Radio sam u fabrici gde se farbaju lutke koje stoje na izlogu, ja sam farbao te lutke, to je bilo na 15 minuta od moje kuće i svaki put kada sam imao pauzu, onda sam išao kući da ručam i vratim se u fabriku na posao. Na tom putu od fabrike do kuće, uvek sam pevušio - govorio je Boban.

Rajović je rekao da je verovao u sebe na početku muzičke karijere, te da se zbog toga osmelio i napravio veliki korak. 

- Ja sam neko ko je tada došao iz Danske, 2000. godine u Beograd, u možda neko doba koje je bilo najkritičnije, posle bombardovanja i devedesetih, neko ko nije znao ovu scenu i ovaj posao, neko ko se nikad nije susretao sa studijima. Krenuti u borbu bez da poznaješ bilo koga u ovom gradu, treba ti puno novca, svi su me čudno gledali... Onda se dogodio taj prvi album i pesma "Piroman", koja je malo skrenula pažnju. Tada su postojale moje neke kolege, ja sada poznajem njih troje koji su i dan-danas tu i napravili su velike karijere, već su poznavali kafane, već su radili u našim kafanama, imali su razna poznanstva, a ja sam došao kao grom iz vedra neba, ne poznaješ nikoga i uspeo sam velikim trudom i radom i jednim ozbiljnim šprintom. Ne, ja nisam prošao peške, morao sam da šprintam da bih postigao neke stvari - rekao je on, pa dodao:

Foto: Dejan Milićević

 

- Ja sam imao 28 godina kada sam došao, imao sam dve ćerke, sin se rodio, trebalo je doći u novu zemlju, izdavati albume i tražiti svoju sreću. Sreća je došla sa pesmom "Usne boje vina", ali eto, Bog me je pogledao, video je mladog momka koji trči i koji se bori i koji ne misli nikome zlo, već samo želi svoj uspeh, ostavio je svoju porodicu u Danskoj... Jedan vrlo težak period, naravno, sve ima teže od težeg. Mnogo često sam ostajao bez novaca, ali sam imao sreće i hrabrosti da pozajmim i vratim, a moj život se okrenuo sa pesmom "Usne boje vina" - priznao je Boban,

Foto: ATAimages

 

Pevač je zatim otkrio da je čak spavao i na klupi jer nije imao novca. 

- Proći kroz sve to, spavati po, ali zaista bukvalno, spavati u parkovima, bilo je toga zaista, u autu starom, ostajao bez goriva, policajac me je budio da ne mogu tu da spavam, folirao sam se da su puni hoteli. Čekaš jutro, otvoriš ladicu, uzmeš četkicu, malo vode i opereš zube. Središ se za splav, rekao bi čovek da sam pun, a tačno imaš za jedan sok. Ponašaš se tamo kao da si pun kao brod čisto da bi se nešto desilo, pa zaboraviš da si potrošio tih nekoliko hiljlada dinara, pa zaboraviš da nisi platio parking... Bilo je tih raznih situacija, ali se ne stidim, jer nikoga nisam prevario i uvredio, nego sam se borio na takav način - ispričao je Boban u emisiji "Premijera - Vikend Specijal". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nikako ne smemo zaboraviti da nam je Izrael pomagao tokom rata u Bosni! Palestinski narod je bio žrtva i talac Hamasa! (VIDEO)
Live TV

Nikako ne smemo zaboraviti da nam je Izrael pomagao tokom rata u Bosni! Palestinski narod je bio žrtva i talac Hamasa! (VIDEO)

Jahja Sinvar, vođa Hamasa, ubijen je u u Gazi pre nekoliko dana, a nedavno je i pokušan napad dronom na privatnu rezidenciju izraelskog premijera Benjamina Netanjahua. Kako će ovo uticati na tok sukoba na teritoriji Izraela komentarisali su analitičar profesor dr Miloš Laban i inženjer telekomunikacija Avram Izrael tokom gostovanja u "Info jutru".

20.10.2024

09:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Mile peče rakiju, al' je ne okuša! Evo šta kaže!
Srbija

Mile peče rakiju, al' je ne okuša! Evo šta kaže!

Ove godine su kazandžije i lampeci za pečenje rakije posebno traženi, jer je šljiva u čačanskom kraju dobro rodila. Kolika je potražnja svedoče i liste čekanja, kod malobrojnih koji se ovim poslom još bave.

20.10.2024

17:27