• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

21.10.2024

12:41

Ima ozbiljan zanat u rukama! Nikada ne biste pogodili koju školu je završio Darko Lazić

Masha Bandjur

Estrada

Ima ozbiljan zanat u rukama! Nikada ne biste pogodili koju školu je završio Darko Lazić

Podeli vest

Lazića je put naveo da se bavi potpuno drugačijom profesijom.

Pevač Darko Lazić, pobedio je u četvrtoj sezoni muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" sa svega 17 godina. Od tada njegova karijera kreće uzlaznom putanjom, a hitovi su se samo nizali. 

Foto: Masha Bandjur

 

Iako javnost sada ima uvid u njegov privatni život, malo ko zna da je Lazić pre "Zvezda Granda" sa roditeljima živeo u Holandiji.

Naime, on je rođen u Brestaču kod Pećinjaca, ali su se njegovi roditelji odselili dok je on bio mali, pa je pevač osnovnu školu završio u Holandiji, u kojoj je živeo više od osam godina. 

Foto: ATAIMAGES

 

Nakon osnovne škole, Lazić je završio ni manje ni više nego srednju frizersku školu, ali se tim zanatom nikada nije bavio. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Uhapšen bivši predsednik Albanije!
UDARNO

Uhapšen bivši predsednik Albanije!

Bivši predsednik Albanije i lider Slobodarske stranke Iljir Meta uhapšen je u Tirani po nalogu Specijalnog tužilaštva za korupciju i organizovani kriminal (SPAK) te zemlje.

21.10.2024

14:40 >> 15:15

Zabava

Magazin

Šeta same koske i smežuranu kožu! Šok fotke glumice - imala je prirodnu lepotu, sada izaziva jezu (FOTO)
Moda i lepota

Šeta same koske i smežuranu kožu! Šok fotke glumice - imala je prirodnu lepotu, sada izaziva jezu (FOTO)

Tara Rid, nekadašnja omiljena glumica poznata po svojoj izvanrednoj lepoti, danas je predmet brige širom sveta zbog svoje prekomerne mršavosti. Ova holivudska zvezda, koja je osvajala srca publike svojim šarmom i predivnim osmehom, sada izaziva zabrinutost među fanovima i ljubiteljima filma. Kako su se poslednje fotografije pojavile u javnosti, mnogi se pitaju o njenom zdravlju i uzrocima drastičnih promena u izgledu.

21.10.2024

13:00

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Mile peče rakiju, al' je ne okuša! Evo šta kaže!
Srbija

Mile peče rakiju, al' je ne okuša! Evo šta kaže!

Ove godine su kazandžije i lampeci za pečenje rakije posebno traženi, jer je šljiva u čačanskom kraju dobro rodila. Kolika je potražnja svedoče i liste čekanja, kod malobrojnih koji se ovim poslom još bave.

20.10.2024

17:27