• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

22.10.2024

14:21

Milica Pavlović prvi put u Sofiji! Bugarske zvezde odlepile: "Ona je svetska klasa!"

Nikola Radišić

Estrada

Milica Pavlović prvi put u Sofiji! Bugarske zvezde odlepile: "Ona je svetska klasa!"

Podeli vest

Milica Pavlović napravila je pravi spektakl u prestonici Bugarske!

Regionalna muzička zvezda Milica Pavlović prethodne noći je nakon 13 godina karijere po prvi put održala veliki nastup u glavnom gradu Bugarske, Sofiji.

Pavlovićeva je održala nastup u najekskluzivnijem klubu koji postoji u pomenutom gradu, a koliko je interesovanje bilo veliko za njeno gostovanje govori i to da su uslovi za separe iznosili između 750 i 2.500 evra, što je zaista basnoslovna suma za jednu rezervaciju.

Foto: Nikola Radišić

 

Naša pevačica je u Sofiju stigla u četvrtak popodne, a organizarori su se zaista potrudili da je dočekaju kao svetsku zvezdu - smestili su je u najluksuzniji apartman u hotelu u centru grada. Za dobrodošlicu su je sačekali raskošni buket cveća, šampanjac i specijalni sirovi slatkiši bez šećera, budući da je pevačica na posebnoj ishrani pred velike solističke koncerte u Rijeci i Banja Luci.

Sexy Senorita je Bugarsku sa sobom povela zaista veliku ekipu iz Beograda, pa su joj društvo u ovoj avanturi pravili članovi benda, fotograf, videograf, šminker, ali i lični vozač.

Foto: Nikola Radišić

 

Miluca je prva srpska zvezda mlađe generacije koja je održala nastup u ovom presrižnom lokalu, a sem njenih fanova koji su želeli da je vide i čuju uživo, na koncertu su se pojavile i brojne bugarske zvezde.

Foto: Nikola Radišić

 

Bilyana Lazarova, mlada bugarska pevačica, bila je jedna od najveselijih na koncertu, a koliko je oduševljena srpskom zvezdom potvrđuje i post na drušvenim mrežama gde je Milicu oslovila sa “svetska klasa i kosmički nivo”. Slične komentare je imao i najpoznatiji bugarski koreograf Atanas, a pravi presedan se desio kada se u klubu pojavila i trenutno najveća bugarska zvezda Preslava.

Foto: Nikola Radišić

 

Preslava je pomno pratila kompletan Miličin nastup, sve vreme je bila dobro raspoložena i vesela, a ono što nikome nije moglo da promakne jeste da je svaku Miličinu pesmu pevala od reči do reči. U prilog tome potvrđuje i to što je na svom Instagram profilu podelila deo atmosfere iz kluba i odala svoju naklonost našoj popularnoj brineti.

Milica je uspela da dobro prodrma publiku u Bugarskoj, a koliko je njeno prvo gostovanje kod naših suseda prošlo dobro potvrđuje i to što je menadžment pomenutog kluba odmah tražio da se zakaže još jedan nastup u narednih nekoliko meseci.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija