• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/D.G.

24.10.2024

22:45

"Našao sam ženu koja mi ne smeta": Miki Đuričić otkrio čime ga je supruga osvojila, ovo je bilo presudno (VIDEO)

Tanja Andric

Estrada

"Našao sam ženu koja mi ne smeta": Miki Đuričić otkrio čime ga je supruga osvojila, ovo je bilo presudno (VIDEO)

Podeli vest

Miroslav Miki Đuričić, voditelj, rijaliti učesnik i čuveni pčelar iz Kupinova bio je gost emisije "4 i po žene" na Informer televiziji gde je govorio o porodičnom životu i koliko ga je brak promenio.

Posle dugog i burnog momačkog života Miki Đuričić se oženio Angelinom, dobio dvoje dece i kako sam kaže, konačno se skrasio. 

- Moja supruga je mnogo uticala na mene i na to da se promenim i postanem normalan čovek. Uživam u porodičnom životu i samo gledam kad ću doći kući. Od kada sam se oženio, nijednom nisam izašao u provod, ne zato što ne smem, već zato što ne želim. Uživam u roditeljstvu i nema lepše stvari od toga kad ti se dete nasmeje i kada ih posmatraš kako rastu - iskren je Miki.

Foto: Tanja Andric

 

Popularni rijaliti učesnik, otkrio je čime ga je supruga osvojila. 

- Nikada sebe nisam mogao da zamislim u ulozi oca, ni porodičnog čoveka, ali se to promenilo kada sam upoznao moju suprugu Angelinu. Osvojila me je jednostavnošću i da mi je neko rekao da ću pronaći ženu koja mi neće smetati, ne bih mu verovao - ispričao je Đuričić, a zatim priznao i čime je on nju osvojio:

- Iskrenošću! Ona me je upoznala u najgorem periodu u mom životu, kad sam imao nanogicu i kad nisam znao šta ću sa sobom. Ona je jedina bila uz mene, i podržala me kada me je ceo svet osudio - kaže pčelar iz Kupinova, koji smatra da je u ljubavi kompromis neophodan. 

Foto: Tanja Andric

 

Đuričić i njegova supruga Angelina zajedno su pet godina, a on kaže da se za to vreme nijednom nisu posvađali. 

- Žena je pametnija od mene, pa iako ponekad dođe do nesuglasica, ona ne reaguje burno u tom momentu, već pusti da prenoći, pa mi sutradan argumentovano da svoje mišljenje o tome - otkrio je Miki u emisiji "4 i po žene" čija je tema bila "Kompromis i propuštene šanse". 


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Jokić ubacio 41 poen, pa promašio trojku za produžetak! Denver pao posle velike drame! (FOTO/VIDEO)
NBA

Jokić ubacio 41 poen, pa promašio trojku za produžetak! Denver pao posle velike drame! (FOTO/VIDEO)

Košarkaši Denver Nagetsa doživeli su u noći između subote i nedelje drugi poraz u isto toliko utakmica na startu nove sezone NBA lige, pošto su u dramatičnoj završnici poraženi od Los Anđeles Klipersa sa 109:104 na svom terenu! Srpski košarkaš Nikola Jokić bio je najbolji na terenu pošto je zabeležio 41 poen, devet skokova i četiri asistencije, ali je u finišu promašio trojku za produžetak, pa su Klipersi poenima sa slobodnih bacanja došli do trijumfa.

27.10.2024

02:20

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija