• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/K.Ć.-D.G.

24.10.2024

22:37

"Vidim da je smiren": Vesna Đogani ispričala da li se čula sa Bakijevom suprugom posle skandala o kom su brujali mediji (VIDEO)

Nikola Babić

Estrada

"Vidim da je smiren": Vesna Đogani ispričala da li se čula sa Bakijevom suprugom posle skandala o kom su brujali mediji (VIDEO)

Podeli vest

Popularna denserka prokomentarisala je odnos sa mlađim kolegama, ali i uzčešće Bakija Đoganija u "Eliti 8".

Vesna Đogani došla je večeras, 24. oktobra na promociju prvog albuma Igora Panića Nućija i otkrila da ga u njenoj kući svi obožavaju, ali ona najviše. Kako Nućijev prvenac nosi naziv "Zamena za bol" Vesna je priznala da su to u njenom slučaju slatkiši, pa pohvalila mladog kolegu još jednom i prognozirala da će njegov projekat biti album godine. 

Pevačica je za okupljene predstavnike medija među kojima je bio i Informer govorila o mlađim kolegama, te se osvrnula i na svoju izjavu da se ne javljaju na aerodromu.

Foto: Foto: Nikola Babić

 

- Pa ja mislim da oni imaju neko strahopoštovanje prema starijim kolegama i da se stide i onda naprave to poker fejs lice i samo gledaju pravo, a kada im se javiš i popričaš oni se opuste i onda ispričaju da si im idol da vole tvoju muziku...Nismo se sreli ponovo sa Milicom Pavlović, a tda ono što je Đoletu smetalo je što je ona ušla i pravila se važna ni "Dobar dan" ni "Doviđenja" nikome, možda će se to promeniti, a možda i ne, ali to je stara priča... - rekla je Vesna, pa priznala da je Đole kritikuje što otvoreno priča o svemu. 

Foto: TV Pink printscreen

 

Denserka priznaje da ona otvoreno kaže ono što svi misle, a niko se ne usuđuje. Na pitanje da li se srela sa Melinom Džinović posle njene izjave da je varala Harisa i time se hvalila u frizrskom salonu Vesna je rekla da nije. 

- Izletela sam se tada, čemu... Ne kajem se što sam rekla, ali Đole je bio u pravu, to mi ne priliči...- kaže Đoganijeva.

Ona je prokomentarisala i učešće Bakija Đoganija u rijalitiju.

- Vidim da je sve okej, da je Baki smiren. Ne znam za taj skandal sa njegovom suprugom, da je ta žena optužila u medijima da ga je varala, nisam se čula sa njom - priznala je pevačica.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Srbija je jedina zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji! Vulin nakon BRIKS-a poručio: To Moskva veoma ceni!
Politika

Srbija je jedina zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji! Vulin nakon BRIKS-a poručio: To Moskva veoma ceni!

Srbija je jedina zemlja u Evropi, zahvaljujući predsedniku Vučiću na prvom mestu, koja nije uvela sankcije Rusiji. To ceni Moskva, naravno i u ekonomskom i političkom smislu, ali na prvom mestu u istorijskom smislu, da istorija nije samo mrtvo slovo, da bliskost naroda nije samo priča iz bajki nego da to zaista postoji, poručio je potpredsednik Vlade RS Aleksandar Vulin, koji je predvodio delegaciju Srbije na samitu BRIKS-a u Kazanju.

28.10.2024

11:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija