• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/D.G.

24.10.2024

22:54

Prvo oglašavanje Sergeja Trifunovića nakon skandala! Glumac bizarnom objavom zgrozio javnost, nasilje u porodici za njega je šala!

ATAIMAGES

Estrada

Prvo oglašavanje Sergeja Trifunovića nakon skandala! Glumac bizarnom objavom zgrozio javnost, nasilje u porodici za njega je šala!

Podeli vest

Sergej Trifunović prijavio je suprugu Isidoru Mijanović za nasilje u porodici, a večeras se prvi put ovim povodom oglasio na društvenoj mreži Instagram.

Posle svađe u njihovom porodičnom domu na Voždovcu Sergej Trifunović je prijavio suprugu Isidoru Mijanović za nasilje u porodici. Iako ona nije osuđena za ovo delo, jer je Tužilaštvo utvrdilo da nema osnova za to, ipak je osuđena po Zakonu o strancima na novčanu kaznu do zbog nezakonitog boravka u Srbiji i moraće da napusti našu zemlju.

Sergej Trifunović se ovim povodom nije oglašavao za medije, već je novinare vređao i polivao vodom. Glumac je sada, po prvi put nakon skandala, na društvenoj mreži Instagram podelio objavu koja se odnosi na incident.

Foto: Printscreen/Instagram/whistler_dick

 

Naime, on je objavio fotomontažu sa Isidorinim likom na kojoj vidimo kako mu lupa šamare.

- Ali Isido... - pisalo je iznad junaka koji predstavlja njega.

- Policija je li?! - stajao je citat iznad Isidorinog lika.

Glumac je pored objave dodao i komentar kojim je ponovo uvredio medije:

- Skandali žive samo u vašim dnovinama. Srećom, ima još duhovitih ljudi - napisao je Trifunović.

Podsetimo, on je večeras prilikom dolaska u "Zvezdara teatar" gde je igrao predstavu "Voz" pobegao od novinara i Informera, dok ga je radnik obezbeđenja zaklanjao jaknom


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Srbija je jedina zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji! Vulin nakon BRIKS-a poručio: To Moskva veoma ceni!
Politika

Srbija je jedina zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji! Vulin nakon BRIKS-a poručio: To Moskva veoma ceni!

Srbija je jedina zemlja u Evropi, zahvaljujući predsedniku Vučiću na prvom mestu, koja nije uvela sankcije Rusiji. To ceni Moskva, naravno i u ekonomskom i političkom smislu, ali na prvom mestu u istorijskom smislu, da istorija nije samo mrtvo slovo, da bliskost naroda nije samo priča iz bajki nego da to zaista postoji, poručio je potpredsednik Vlade RS Aleksandar Vulin, koji je predvodio delegaciju Srbije na samitu BRIKS-a u Kazanju.

28.10.2024

11:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija