• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: K.Ć. - M.D.

25.10.2024

09:46

Tea Tairović odgovorila na optužbe da je lagala Seku Aleksić! Pomenula i Cecu: To nije moj posao! (VIDEO)

ATAIMAGES

Estrada

Tea Tairović odgovorila na optužbe da je lagala Seku Aleksić! Pomenula i Cecu: To nije moj posao! (VIDEO)

Podeli vest

Pevačica Tea Tairović otkrila je detalje saradnje sa folk zvezdama Sekom Aleksić i Cecom Ražnatović.

Igor Panić Nući organizovao je sinoć, 25. oktobra, promociju novog albuma "Zamena za bol", na kojoj su se pojavile brojne njegove kolege, a veliku pažnju privukao je dolazak Tee Tairović.  

Tom prilikom, pevačica se obratila okupljenim pripadnicima sedme sile, među kojima je bila i ekipa Informera.

Najpre, Tairovićeva se osvrnula na optužbe na društvenim mrežama da je slagala publiku da je pesma koju je ona pisala, a koju je otpevala Seka Aleksić, nije pisana namenski za njenu koleginicu, kao što je rečeno.

- Nema tu laži. Da je tu pesmu trebalo ja da otpevam, ona bi bila na mom albumu. Seka je sama izabrala tu pesmu. Pesma je hit i to je ono što je najvažnije. Ljudi, kada uspeš, nalaze sitnice da ti zameraju. Sve je to normalno, samo ne treba preterivati - priča Tea, pa dodaje:

Foto: ATAIMAGES

 

- Ima mnogo pesama koje sam napisala, i ne mogu ih sve izdati, a nisam neko ko je nametljiv i ko bi zvao ljude i slao pesme. Pisanje tekstova nije moj posao, ja to radim iz ljubavi. Svaka pesma će pronaći svoj put. Ako je ne otpevam ja, otpevaće neko drugi. Najveći jugoslovenski hitovi nisu pisani za pevače koji su ih otpevali. Štaviše, najveći hitovi su odbijeni. Poput Cecine "Kukavice".

Naposletku, folkerka se dotakla saradnje sa Svetlanom Cecom Ražnatović, za čiji novi album takođe potpisuje nekoliko tekstova.

Foto: ATAimages

 

- Ceca je dobila dve pesme koje sam napisala za nju. Fali još treća. Ona voli kako ja pišem, samo je poenta da li se pronalazi u tome. 

Ceo intervju Tee Tairović pogledajte u video-zapisu ispod teksta.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija