• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: K.Ć. - M.D.

26.10.2024

11:50

"Minimum 100.000 evra je potrebno za život!" Tamara Đurić šokirala, pa pomenula bivšeg koji je u pritvoru (VIDEO)

ATAIMAGES

Estrada

"Minimum 100.000 evra je potrebno za život!" Tamara Đurić šokirala, pa pomenula bivšeg koji je u pritvoru (VIDEO)

Podeli vest

Tamara Đurić otkrila je koliko je novca potebno za lep život, sa koliko para ona preživljava, a pomenula je i bivšeg supruga Nikolu Kačarevića.

Tamara Đurić sinoć, 25. oktobra, pojavila se na nastupu Slobe Radanovića. Ona je došla u društvu Maje Marinković, a tom prilikom, dala je izjavu okupljenim pripadnicima sedme sile, među kojima je bio i Informer.

Najpre, Đurićeva je otkrila kako stoji na ljubavnom planu.

- Kod mene je sve super. "Živ muž, mrtav kapital", a može da se kaže i "Muž u zatvoru, idealan kapital" - našalila se Tamara, pa nastavila u ozbiljnijem tonu:

Foto: ATAIMAGES

 

- Moj brak je rasturen, ali mi i dalje funkcionišemo odlično. Što se tiče novih ljubavi, nemam ih, a i da hoću da ih imam, Maja me od toga odvrati, ona mi kaže "To nisu nikakvi, to su najgori ljudi".

Tamara je, takođe, dala svoj sud koliko je u Srbiji novca potrebno za lep život.

- Minimum 100.000 evra, ako hoćeš baš lepo da živiš u Beogradu. Ako ti je da preživljavaš onda ti je potrebno pet, šest hiljada. Zavisi ko peva u kom ribnjaku. Gde deca nisu besna, ni kuća nije tesna. Meni kao samohranoj majci, s obzirom da moj suprug nije sa nama, meni je dobro par hiljada. 

Naposletku, atraktivna starleta se osvrnula na rijaliti "Farma" koji se ovih dana ponovo emituje, a u kojem je pre skoro decenije i sama učestvovala.

- Meni se "Farma" čini kul. Ovo nije kao ona u kojoj sam bio. Ovo sada deluje kao neka farma iz ranijeg doba. Ona na kojoj sam ja bila je bilo selo. "Elitu" više pratim. Ona "Farma" u kojoj sam ja bila se ne ponavlja.

Podsetimo, Tamara Đurić nedavno je ponovo uvećala zadnjicu, a više o tome pročitajte OVDE.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija