• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

26.10.2024

14:39

EKSKLUZIVNO! Bogoljub Karić o Karleuši 20 godina kasnije: Ako oženiš Jelenu, ne možeš da očekuješ da kuva pasulj!

Miloš Miletić/ATA images

Estrada

EKSKLUZIVNO! Bogoljub Karić o Karleuši 20 godina kasnije: Ako oženiš Jelenu, ne možeš da očekuješ da kuva pasulj!

Podeli vest

Biznismen i političar Bogoljub Karić ekskluzivno je za Informer progovorio o regionalnoj muzičkoj zvezdi Jeleni Karleuši, koja je svojevremeno bila u braku sa njegovim bratancem Bojanom Karićem.

O braku Jelene Karleuše i Bojana Karića i danas se često priča i piše, a muzička diva je prvi put otvoreno o tome govorila u našem podkastu.

JK je tada, između ostalog, optužila Bojanovog strica, Bogoljuba, za krah ljubavi, istakavši da je bila žrtva nameštaljke.

Tim povodom, 20 godina kasnije u ekskluzivnom razgovoru za Informer, alfa i omega najpoznatije srpske dinastije otkrio je šta misli o regionalnoj zvezdi, uputivši joj niz komplimenata.

Foto: ATAIMAGES

 

- Jelena je neobična žena. Ti ako oženiš Jelenu Karleušu, ne možeš da očekuješ od takve žene da kuva pasulj kod kuće. Treba da živiš i da se pomiriš sa tim - započeo je u svom stilu Bogoljub.

- Jelena je talentovana osoba koja ima dar od Boga. Ona je vanredno sposobna žena. Ona da nije u Srbiji, da se sa tim što radi nalazi u Londonu ili Sjedinjenim Američkim Državama, njoj Madona ne bi bila ravna. Ona je u svom poslu majstor visoke klase. Ali mi smo u Srbiji, teško je Džajiću da bude Pele u Srbiji, Bogoljubu Kariću Ilon Mask ili na kraju krajeva Jeleni Karleuši da bude Madona. Sve su to okolnosti gde se rađamo i gde živimo - priča Karić, pa otkriva šta posebno ceni kod Jelene.

- Sviđa mi se Jelenin patriotizam, njena borba i što je svoj čovek. Najviše poštujem te ljude koji prolaze pluseve i minuse, a opstaju i drže se na vrhu - zaključio je Bogoljub Karić za Informer.

Foto: Miloš Miletić

 

Podsetimo, Jelena Karleuša je u decembru 2023. godine na Informer televiziji progovorila o odnosu sa Bojanom, ali i njegovom porodicom.

Bogoljub Karić je bio protiv moje veze sa Bojanom. Čak me je i zabranio na BK TV iako sam bila njihov ekskluzivac. On je meni i rekao da je protiv naše ljubavi. Lažirao je istraživanja u kojima sam ja posle Madlen Olbrajt najomraženija u Srbiji. On je, naravno, bio najvoljeniji. Objasnio mi je da ja negativno utičem na porodicu Karić. S druge strane, Bojanovi roditelji, Sreten i Slavica, su mene obožavali. Prozivao je on mene redovno na tim porodičnim ručkovima na kojima je bilo nas 50. Čovek je sedeo na čelu, svi ćute i jedu supu, a Bogoljub se obraća samo meni. Ja sam bilo duboko izdeprimirana. Sudbina će kasnije spojiti Sretena i moju majku u Nemačkoj. Lečili su se od iste bolesti i izgubili živote - rekla je JK.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija