• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/D.G.

26.10.2024

18:18

Zaboravila srpski u Americi, pa se vratila u Beograd: Glumica koja je nedavno šokirala javnost akcentom, pokazala muža Amerikanca (FOTO)

Printscreen/Youtube

Estrada

Zaboravila srpski u Americi, pa se vratila u Beograd: Glumica koja je nedavno šokirala javnost akcentom, pokazala muža Amerikanca (FOTO)

Podeli vest

Glumica Ivana Jovanović koja je nedavno šokirala javnost svojim izgovorom srpskog, posle samo nekoliko godina života u Americi, sada se vratila u Beograd i pokazala muža kog je godinama krila od javnosti.

Ivana, koju publika pamti po ulozi Nede u seriji "Greh njene majke" vratila se u domovinu, a njen suprug Rajan otkrio je na društvenim mrežama da su se nedavno preselili u Beograd.

Amerikanc je oduševljen koliko su svi jugoslovenski narodi lepi, a sudeći po njegovim objavama na društvenoj mreži "Iks" sviđa mu se i srpska prestonica i domaći specijaliteti. Rajan se na platformi "Iks" predstavlja kao preduzetnik, putnik i pristalica Donalda Trampa, a sa suprugom Ivanom uživa u šetnjama Beogradom. 

Na fotografijama koje je objavio prvi put ih vidimo zajedno, jer iako se više puta javljala iz Amerike Ivana Jovanović do sada nije pokazivala svog partnera. 

Foto: Printscreen/Youtube

 

Podsetimo, Ivana je nedavno privukla veliku pažnju javnosti neobičnim akcentom i izgovorom glasa "r", koje sada izgovara na način koji je karakterističan za stanovnike engleskog govornog područja. Na društvenim mrežama, povela se rasprava da li je zaista mogla da zaboravi jezik za deset godina ili je u pitanju, pak, nešto drugo."Ne mogu sebe da zamislim da zaboravim maternji jezik", "Pa čuješ se valjda jednom nedeljno sa majkom, bratom, rodbinom, prijateljima", "Žena koja je otišla u odraslom periodu, zaista ne", "Pokondirena tikva, znam ljude koji decenijama žive u inostranstvu niko nije zaboravio maternji, štaviše i deca pričaju maternji jezik bez akcenta" bili su samo neki od komentara.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija