• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/D.G.

27.10.2024

17:25

"Ja sam srećan čovek!" Oglasio se Dženan Lončarević prvi put nakon što je dobio sina: "Greh je pričati nešto o onome što ne znaš"

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

"Ja sam srećan čovek!" Oglasio se Dženan Lončarević prvi put nakon što je dobio sina: "Greh je pričati nešto o onome što ne znaš"

Podeli vest

Pevač se prvi put javno oglasio nakon vesti da je dobio drugo dete sa portnerkom Milicom sa kojom je u vezi 15 godina.

O privatnom životu Dženana Lončarevića proteklih meseci dosta se pisalo, a pevač je odbijao da komentariše kako razvod od supruge Samire, tako i vezu sa partnerkom Milicom, sa kojom je nedavno kako su mediji pisali dobio drugog sina. Pevač je ostao dosledan svom stavu da o privatnom životu i dalje ne govori, ali kako kaže zadovoljan je onim što ga okružuje.    

- Ja sam super, lepo, fino, zdrav sam... Svako jutro kad se probudim zahvalim se Bogu što sam živ i danas. Ja sam jako dobro, zadovoljan sam i srećan svim što me okružuje i što jesam. Postojali su momenti kada se iza mog osmeha krilo nešto što ne treba. Ja sam imala više teških momenata u životu, čak i onaj najgori - ispričao je Dženan Lončarević, pa dodao:

Foto: Insajder

 

- Greh je pričati nešto o onome što ne znaš. Svima koji su se nekorektno postavili prema meni je greh. Pogađalo me kad pročitam nešto što nije tačno i što nisam ja. Hvala Bogu, brzo se vratim na ono što ja jesam. Volim kišu, ali ne volim blato, ja nisam zao, nisam uradio ništa loše, nikome ništa nažao nisam uradio. Radujem se sreći. Živim momenat, jako mi je jasno da postoje - poručuje pevač i dodaje:

- Najiskrenije volim ovaj grad i ovu zemlju, sve se svodi na to da se živi od nekog klika, a zaboravlja se lepota života. Vrlo su retki oni koji su me kroz karijeru pozvali da mi čestitaju, ima nekoliko kolega koji su me pozvali da mi čestitaju. Ima nas koji se radujemo tuđoj sreći. Ne poznajem mnoge koji su nešto izjavljivali. Kad sam ležao u bolnci verovao sam nečemu što se reklamira i bio sam loše... Neću nikad u životu suditi nekome, neka pričaju i pišu... Smatram da život ne treba da stane zbog nekih pogrešnih stvari, milsim da treba da zaboravimo nešto što je loše... - ispričao je Dženan u emisiji "Premijera Vikend-specijal" i za kraj poručio da je srećan čovek.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija