• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/D.G.

28.10.2024

14:52

"Opadala mi je kosa, primala sam 16 infuzija": Naša pevačica prošla kroz pakao u borbi za potomstvo, opisala sve do detalja

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

"Opadala mi je kosa, primala sam 16 infuzija": Naša pevačica prošla kroz pakao u borbi za potomstvo, opisala sve do detalja

Podeli vest

Nela Vidaković je zahvaljujući vantelesnoj oplodnji pre šest godina dobila ćerku, a sada se prisetila svih teškoća kroz koje je prošla tokom borbe za potomstvo.

Iskustvo vantelesne oplodnje može imati i dobre i loše strane, a Nela Vidaković je otkrila sa čim se sve ona susrela tokom svoje borbe za potomstvo nakon koje je, pre šest godina, dobila ćerku Anđeliju. Svoju tešku borbu, pevačica, je opisala do detalja:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nela Vidakovic (@nelavidakovic)

 

- Probali smo razne travke, lekove, ovako onako, ali na kraju je jedino rešenje da se okreneš medicini. Ja sam hvala Bogu iz prve zatrudnela. Tačno sam znala da kada su mi ubacili te embrione, kako se već naziva, da sam u drugom stanju. Prosto sam osetila - rekla je pevačica, a onda otkrila i ružniju stranu vantelesne oplodnje:

- Opadala mi je kosa, pa onda hormoni. Pa onda se ugojiš, pa smršaš, ali sad kažem sve bih opet ponovo. Ja sam u jednom trenutku primala 16 infuzija. A pošto se plašim igle, muž mi je davao - rekla je Nela nedavno u jednoj emisiji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin