• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

28.10.2024

17:32

"Napali su moju suprugu i nožem je posekli po licu": Zdravko Čolić o jezivom događaju

ATAIMAGES

Estrada

"Napali su moju suprugu i nožem je posekli po licu": Zdravko Čolić o jezivom događaju

Podeli vest

Zdravko Čolić otkrio detalje o napadu na njegovu suprugu.

Zdravko Čolić i njegova supruga Aleksandra važe za jedan od najskladinih parova na našoj estradi. Oni su izgovorili sudbonostno "da" još 2001. godine, a nakon toga dobili i dve ćerke - Unu i Laru.

Ovaj popularni par je poznat i po tome što svoju privatnost čuvaju daleko od očiju javnosti, te suprugu popularnog pevača retko kada imamo prilike da vidimo, a kako se spekuliše, jedan događaj iz prošlosti je uticao na to.

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov

 

Otkako je kročio na muzičku scenu, Zdravko Čolić je postao miljenik žena. Zbog obožavateljki koje su ga pratile u stopu, pevač je tokom bogate karijere imao mnogo neprijatnosti. Jedna mu je ostala urezana za ceo život.

Foto: IM Live Production

 

- Mnogo toga sam prošao i doživeo u životu. Jednom je moju suprugu nožem napala neka obožavateljka i posekla ju je po licu. Sandra se izmakla, ali ju je ova malo zakačila, srećom bez većih posledica. To je bilo davno, ali se i dan-danas sećam toga. Moja žena drugih većih neprijatnosti nije imala, jer se ne eksponira, nije taj tip, a i smatram da žena i deca treba da budu daleko od očiju javnosti - izjavio je Čola u jednom intervjuu, piše Express.ba.

Za Čoliom je sedamdesetih i osamdesetih godina vladala masovna histerija, koju ni pre ni posle njega nije doživela nijedna domaća zvezda. Devojke su ga jurile u hordama i zbog njega svašta radile.

- Sećam se da je jedna preskakala balkone u Mađarskoj da bi ušla kroz moj prozor. Mogla je da pogine. Sarajevske novine pisale su o devojkama koje su se kao miševi pele uza zid do moje sobe. Bilo je i upadanja u sobu. Pokojni Davorin Popović me je zezao kako me je neka devojka poljubila i pala u nesvest, a ja nisam imao pojma jer je nisam video od gužve. Kaže mi Davorin: „Dođe, poljubi ga i, ooop, pade!“ Tih izliva emocija i strasti bilo je dosta - prisetio se Čolić pre par godina.

Podsetimo, nedavno su u Bosni i Hercegovani bile stravične poplave, gde su mnogi nastradali, a većina ostala bez krova nad glavom. Regionalna muzička zvezda, Zdravko Čolić, poslao je pomoć unesrećenim stanovnicima BiH.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin