• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Republika

28.10.2024

18:54

KARMA JE ČUDO! Nije prodao ni 50 karata! Koncert Željka Bebeka u Beogradu OTKAZAN

ATA Images

Estrada

KARMA JE ČUDO! Nije prodao ni 50 karata! Koncert Željka Bebeka u Beogradu OTKAZAN

Podeli vest

Željku Bebeku je navodno otkazan najavljen solistički koncert u Beogradu

Željko Bebek zakazao je koncert u Sava cetru za 15. novembar ove godine, međutim, kako navode domaći mediji, do istog neće doći.

Kako tvrdi Republika, Bebek nije uspeo da proda ni 50 karata za predviđeni koncert u Beogradu. 

- Koncert Željka Bebeka zakazan za 15. novembar 2024. godine u Sava centru se otkazuje zbog nepredvidivih tehničkih okolnosti - naveli su organizatori, a koncert je iz svoje liste nastupa izbacio i sam pevač.

Podsetimo, nakon što se u javnosti pojavila vest da će Bebek nastupiti u Hrvatskoj, on se oglasio za domaće medije i otkrio da taj nastup nije ugovoren.

- Pa ja ne znam još uvek. Nisam siguran. Mislim da neću nastupati. Ne znam stvarno. Nisam ni video da su objavili na Fejsbuku. Ja sam još uvek na odmoru - rekao je pevač za Telegraf.

Foto: Foto: Printscreen/RTS, ATA Images

 

Međutim, Bebek je odlučio da sjaj svoje karijere uprlja sramotnom odlukom da nastupi na godišnjici Oluje - jezivim pogromom Srba koji su bili primorani da odu sa svojih vekovnih ognjišta i tom prilikom izgube i dom i svoje najbliže.

Tada je Informer tražio hitnu zabranu koncerta koji je Željko Bebek zakazao u Sava centru, a naš apel je izgleda imao odjek i urodio plodom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Sramno ponašanje hrvatskog pevača: "Bebek je u stanju je da pljune u lice Srbije, a da onda dođe i pokupi zaradu od koncerta"!
Politika

Sramno ponašanje hrvatskog pevača: "Bebek je u stanju je da pljune u lice Srbije, a da onda dođe i pokupi zaradu od koncerta"!

Sveopšta hajka koja se vodi protiv Srbije, čini mi se, u zadnje vreme posebno dobija zamajac, kako iz zemalja iz okruženja koje ne mogu da podnesu ekonomsko i vojno jačanje naše zemlje, tako i iz evropskih i svetskih krugova kojima odgovara pokorena, slaba i Srbija koja uživa vazalni status, istakao je narodnik poslanik Dejan Bulatović, komentarišući koncert Željka Bebeka na proslavi zločinačke akcije "Oluja" u Ličkom Osiku.

06.08.2024

20:18

sledeća vest

Politika

Hronika

Šok! Alija više puta prijavljivan policiji da šeta po selu sa puškom! Meštani Sokolca upozoravali na ubicu! (FOTO/VIDEO)
Užas

Šok! Alija više puta prijavljivan policiji da šeta po selu sa puškom! Meštani Sokolca upozoravali na ubicu! (FOTO/VIDEO)

Porodica ubijenih Milanke i Jovana Madžgalja tvrdi da je Alija, osumnjičeni za njihovo ubistvo, već dobro bio upoznat sa terenom pre zločina jer je danima pre tragedije boravio u šumi u blizini njihove kuće. Meštani sela kažu da su tih dana više puta zvali policiju i prijavljivali da čovek sa puškom šeta po selu, ali da reakcije nije bilo sve do dana ubistva.

28.10.2024

16:30

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin