• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: SAŠA KOSTIĆ

11.06.2020

07:30

IVAN ZABLAĆANSKI O VEZI SA KOLEGINICOM JELENOM PUZIĆ: Najbolje glumim pred devojkom! Evo šta rade dok je PAUZA!

Kultura

IVAN ZABLAĆANSKI O VEZI SA KOLEGINICOM JELENOM PUZIĆ: Najbolje glumim pred devojkom! Evo šta rade dok je PAUZA!

Podeli vest

Sin pokojnog glumca Milenka Zablaćanskog sa svojom izabranicom proslavio poslednju klapu hit serije "Crveni mesec"

Glumci iz "Crvenog meseca" proslavili su poslednju klapu ove hit serije, a na žurci u jednom beogradskom klubu u centru pažnje bili su Ivan Zablaćanski i njegova devojka Jelena Puzić!

PALA ZADNJA KLAPA "CRVENOG MESECA!" Željko Mitrović, Roman Matejić, Glumci... Sinoć je velikom žurkom obeležen kraj snimanja istorijskog spektakla!

Sin pokojnog glumca Milenka Zablaćanskog i njegova izabranica nisu imali mnogo zajedničkih kadrova u Pinkovoj telenoveli, ali su svaku pauzu na snimanju koristili da zajedno vežbaju scene.

125 epizoda

ima serija "Crveni mesec"

Iskoristili pauze

- Više smo se susretali tokom pauza nego u kadru. Uglavnom smo probali tekst za naše scene. Ma najbolje glumim pred Jelenom! - priča Ivan, koji u ovoj seriji igra oficira Stevana Kalinića, a njegova devojka dodaje:

- "Crveni mesec" je ubedljivo najduži projekat na kome sam radila. Srećna sam što mi je Ivan i momak i kolega jer sjajno funkcionišemo i privatno i poslovno. Stalno pričamo o glumi, možda i previše.

NAŠ POZNATI GLUMAC JE SIN MILENKA ZABLAĆANSKOG! Gledate ga u popularnoj seriji, a ne znate da mu je otac tragično nastradali glumac! (FOTO)

Njih dvoje su sarađivali i u predstavi "Beogradska trilogija".

- Imao sam mali strah pred ulazak u taj projekat baš zbog toga što smo momak i devojka. Ispostavilo se da je to bilo neopravdano jer smo se odlično razumeli na sceni! Igrali smo zaljubljeni par koji se ljubi, pa smo te scene mogli da probamo i u šetnji, kafiću, na ručku ili kod kuće - priča Zablaćanski.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pošto je nemoguće ,,KOD KONJA" Aj se nadjemo ,,KOD SLONA" #kodslona #kodkonja #blaznavac

Објава коју дели Ivan Zablacanski (@ja_sam_kum_a_vi_ste_drug) дана 17. Мај 2019. у 5:22 PDT

 

Približava se kraj

Ivan i Jelena jedva čekaju da odgledaju poslednjih sedam epizoda "Crvenog meseca", čija je radnja smeštena u periodu između 1913. i 1915. godine.

- Smatram da je u toj epohi bilo više časti. Tada su ljudi više čuvali porodicu i prijatelje i nekako je sve bilo iskrenije. Ne bih menjao vreme u kojem živim za neko drugo vreme, ali se trudim da ga učinim boljim - završava priču glumac.

Glumački debi imao sa ocem

Ivan Zablaćanski je glumački debi imao sa svojim ocem Milenkom, koji je tragično izgubio život u saobraćajnoj nesreći 2008. godine.
- Igrali smo jednom zajedno u seriji "Mali kućni grafiti". To je bio moj prvi put pred kamerama, imao sam sedam godina. Tada sam to shvatio kao igru, što gluma donekle i jeste. S obzirom na to da sam bio baš mali, nisam imao nikakav strah. Pored njega sam se osećao sigurno - kaže Ivan i dodaje:
- Ispratio sam sve tatine serije u kojima je glumio. Ako bih morao da se opredelim, njegova omiljena uloga mi je Mikser, iliti Dobrivoje Kašiković iz "Porodičnog blaga".

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Moralni sunovrat Evropske unije!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Moralni sunovrat Evropske unije!

EU se osramotila kao nikada do sada! Parlamentarna skupština Saveta Evrope (SE), usvojila je preporuku za prijem lažne države Kosovo u SE. Za je glasalo 131 od 171 prisutnog člana PS SE, 29 protiv, 11 uzdržano. EU je pogazila sve norme koje se tiču ljudskih prava, prvi put u istoriji Saveta Evrope, primajući entitet koji nije država, u kome se decenijama gaze sva ljudska prava 100.000 Srba.

16.04.2024

21:40

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država
Politika

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je večeras, nakon što je u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evropa (PSSE) usvojena preporuka da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope, da je danas dan srama u PSSE, budući da je prvi put u istoriji, kako je istakao, preporučeno članstvo nečega što nije država, i koje pritom ne ispunjava osnovne uslove u domenu ljudskih prava i sloboda.

16.04.2024

20:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija