• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

27.01.2021

22:01

SNIMANJE "ŽIKINE DINASTIJE" SE NASTAVLJA, BEZ RIALDE! Evo šta će biti sa ULOGOM MARIJE - Zajedno smo kreirali LIK, a sada...

Kultura

SNIMANJE "ŽIKINE DINASTIJE" SE NASTAVLJA, BEZ RIALDE! Evo šta će biti sa ULOGOM MARIJE - Zajedno smo kreirali LIK, a sada...

Podeli vest

Glumica Rialda Kadrić Šebek, koja nas je prerano napustila pre tri dana u 57. godine u Atini, trebalo je ovog leta da snima 11. nastavak filma iz serijala "Žikina dinastija".

U projektu "Luda godina", nastalom po scenariju Milene Marković, čuvena Marija trebalo je da posle tri decenije ponovo igra ulogu koja joj je obeležila karijeru i nastavi saradnju Nikolom Kojom i svojim partnerom Vladimirom Petrovićem.

Producent ovog ostvarenja i vanredni profesor na Fakultetu dramskih umetnosti Milan Todorović kaže da će se snimanje nastaviti po planu.

- Trenutno mi se i ne radi taj film bez nje, ali verujem da bi i ona volela da ga realizujemo. "Luda godina" će svakako biti posvećena sećanju na Rialdu i nadam se da će opravdati očekivanja koja je ona imala. Mnogo mi je žao što neće biti s nama - kaže Todorović.

Foto: printscreen

On objašnjava da nijedna druga glumica neće zameniti koleginicu koja je iznenada preminula.

- Rialda je bila Marija i taj lik neće igrati niko drugi. Kako će se to u priči rešiti ne znam, trenutno ne mogu da razmišljam o tome - iskren je producent.

Smrt glumice, koju su voleli od Vardara do Triglava, i za njega je bila šokantna vest.

- Veoma me je potresla i rastužila vest o iznenadnoj smrti Rialde Šebek. Još uvek sam u neverici. Bila je izuzetno prijatna osoba i svaki razgovor s njom je odisao značajem čak i kad su to bile neke kratke razmene poruka - seća se Milan.

Foto: Printscreen You Tube

On objašnjava da su zajedno radili na liku Marije i spremali se za snimanje u Atini.

- Upoznali smo se kad sam joj ponudio da ponovo igra Mariju u nastavku "Ludih godina". Iako se povukla iz sveta glume pre skoro 30 godina, pristala je da se vrati jer joj se jako dopao projekat, na moju veliku radost. Zajedno smo kreirali lik Marije, odnosno kakva bi ona bila danas. Rialda je imala fenomenalne ideje za lik i moja najveća radost vezana za razvoj filma bila je u vezi s Marijom i Bobom i njihovim odnosom. Najpoznatiji par stare Jugoslavije je bio integralni deo povratka "Žikine dinastije". Ova vest me je uzdrmala pre svega zbog gubitka divne osobe, s kojom sam redovno bio u kontaktu. Nedostajaće i u životu i u budućem filmu - zaključio je Todorović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Petarle

pre 3 godine

Mozda bi bilo zanimljivo da Boba bude kao njegov otac Zika koji je oplakivao Daru na groblju,da to ujedno bude oprostsj od divne Marije,tj Rijalde.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Magazin

Džet set

Srbija