• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

01.10.2021

17:50

Aleksandar Radojičić postao član Beogradskog dramskog pozorišta!

Aleksandar Jovanović Cile

Kultura

Aleksandar Radojičić postao član Beogradskog dramskog pozorišta!

Podeli vest

Glumac Aleksandar Radojičić je postao deo Beogradskog dramskog pozorišta. Tim povodom, upriličena je svečanost u prostorijama BDP-a

Na početku je navedeno koliko je Aleksandar Radojičić uspešan glumac i u kojim sve projektima je glumio.

Prisutnima se obratio i direktor Beogradskog dramskog pozorišta Jug Radojević. On je naveo da je Aleksandar Radojičić 7. glumac koji je deo Beogradskog dramskog pozorišta.

- Mi ne otvaramo radna mesta, mi popunjavamo mesta odlaskom glumaca u penziju - rekao je Jug Radivojević, i naveo da Beogradsko dramsko pozorište nema povlašćeni status i da se ova ustanova sve uradila svojim krvavim radom.

Jug Radivojević je objasnio da se budžet Beogradskog dramskom pozorišta ne razlikuje od drugih pozorišta, da se radi na poboljšanju ansambla i da se očekuje da Aleksandar postane lider.

Nakon svega, mladi glumac se obratio prisutnim.

- Malo imam tremu. Pre nekoliko meseci, kada mi je rekao: "Coa, legendo. Znam da živiš na Crvenom krstu, možeš peške na predstave". Šalim se... - rekao je Aleksandar Radojičić i naveo da čestitka Jugu Radivojeviću na svemu što je uradio za BDP.

Glumac je naveo da posle 11 prelepih godina u pozorištu "Boško Buha" prelazak u Beogradsko dramsko pozorište sjajan način za nastavak karijere.

Čestitke Aleksandru Radojičiću uputila je i koleginica Aleksandra Tomić.

- Kumara, srećan novi početak - napisala je Aleksandra Tomić na Instagramu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija