• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.10.2021

16:25

NEBOJŠA JE BIO HEROJ I LEGENDA! Milica Glogovac emotivno progovorila o pokojnom suprugu, pa otkrila ŠTA BI VOLELA DA NJIHOVA ĆERKA ZNA!

Kultura

NEBOJŠA JE BIO HEROJ I LEGENDA! Milica Glogovac emotivno progovorila o pokojnom suprugu, pa otkrila ŠTA BI VOLELA DA NJIHOVA ĆERKA ZNA!

Podeli vest

Udovica glumca Nebojše Glogovca, Milica Glogovac, otvorila je dušu, pa je progovorila o pokojnom suprugu i ćerki

- Jako sam ponosna na prezime koje nosim. Ono je i odgovornost i ljubav. Ja sam inače Crnogorka, rođena na Cetinju i to uvek s ponosom ističem, a ovde se kamufliram naglaskom - rekla je Milica.

- U Beograd sam došla da bih studirala, kao što mi iz tih krajeva volimo - objasnila je ona.

Na pitanje dokle se stiglo s inicijativom da ulica na Dorćolu ponese Nebojšino ime, Milica je kazala da je sigurna da će se to desiti.

- Inicijativa Jugoslovenskog dramskog pozorišta bila je da Nebojša dobije ulicu i uputili su je Gradu. Mislim da je sada u toku neka birokratska procedura, nisam upućena, ali sigurna sam da će se to dogoditi jer verujem da bi to ljudi voleli. Ja volim da odvajam njegov lik i delo od onoga što smo bili mi, ali naravno da bih bila srećna da ćerki kažem: "Ovo je ulica koja nosi ime tvog tate". To bi bilo lepo. On to zaslužuje i sigurna sam da svi mislimo da mu to i pripada. Treba da odnegujemo bolje i trajnije vrednosti. On je heroj i legenda, važan primer mladim ljudima. Bio je to i ostao. Verujem da dobra dela žive - kazala je.

Foto: tanjug

Nebojša Glogovac

Otkrila je da od filmova u kojima je Glogovac glumio najviše voli "Munje" i "Kengura", a od pozorišnih predstava "Hamleta".

- Hadersfild je uloga potpuno drugačija od njega, ali toj ulozi se diviš. To je bila jedna od njegovih omiljenih uloga - rekla je Milica i dodala da joj je Nebojša uz sve divne stvari ostavio i svoje prijatelje.

- Branka Katić mi je vrlo draga i bliska prijateljica - istakla je.

Nebojša Glogovac u prvom braku dobio je dvojicu sinova Miloša i Gavrila, a u drugom ćerku Sunčicu.

- Sunčica je 1. oktobra napunila pet godina. Ime joj potpuno odgovara, jer sunce daje život, a ona je moj život. Najlepše je i najteže biti majka. Preselile smo se u Novi Beograd, kraj reke, da smo blizu gradu ali bliže prirodi - rekla je Milica Glogovac 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

IDEA potpisala trogodišnji ugovor sa Beogradskim maratonom i najavila donaciju defibrilatora Crvenom krstu Beograd
Društvo

IDEA potpisala trogodišnji ugovor sa Beogradskim maratonom i najavila donaciju defibrilatora Crvenom krstu Beograd

Danas je održana konferencija za medije povodom potpisivanja novog trogodišnjeg ugovora o strateškoj saradnji Beogradskog maratona i brenda IDEA, kao i donacije aparata AED (automatski eksterni defibrilatora) Crvenom krstu Beograd od strane fondacije Heroji Beogradskog maratona i kompanije Mercator-S, a koji će biti postavljeni na javnim površinama u Beogradu, i biti dostupni za efikasno spasavanje života naših sugrađana.

16.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija