• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/S.K.

19.11.2021

09:30

JELENA ĐOKIĆ EKSKLUZIVNO OTKRIVA SVE O SVOJOJ ULOZI U SERIJI "CRNA SVADBA": Moja junakinja Nataša obožava perverzni s*ks!

Kultura

JELENA ĐOKIĆ EKSKLUZIVNO OTKRIVA SVE O SVOJOJ ULOZI U SERIJI "CRNA SVADBA": Moja junakinja Nataša obožava perverzni s*ks!

Podeli vest

Jelena Đokić kaže da njena junakinja u "Crnoj svadbi" obožava perverzni seks!

Jelena Đokić kaže da njena junakinja u "Crnoj svadbi" obožava perverzni seks! Poznata glumica u hit seriji RTS igra Natašu Janković, ženu koja pomaže policiji u rasvetljavanju slučaja višestrukog ubistva u istočnoj Srbiji.

Sama se izborila

Jelena je izazvala veliku pažnju gledalaca kada se u trećoj epizodi skinula i imala grupnjak sa bivšim mužem Vladimirom (Jadran Malkovič) i sa još dve devojke.

- Nataša je ispunjena žena koja se izborila za sve svoje pozicije u životu. Tražen je psiholog i, što je najvažnije, ostvarena je i kao majka. Muža je sklonila od sebe, ali je sa njim nastavila "kinki seks-odnos" zato što je to tako želela. Sa društvom sam se šalila da sam takvu ulogu čekala 44 godine - priča Jelena za Informer.

Foto: Promo

Jelena Đokić u seriji "Crna svadba"

Borim se sa svojim demonima

Jelena Đokić kaže da i ona, poput mnogih drugih ljudi, vodi svoju "borbu sa vetrenjačama".

- Svi se manje-više borimo sa nekim unutrašnjim demonima. Ja ih zovem "beštijama". Smatram velikom pobedom kada uspem da ugušim tu beštiju u sebi: ljutnju, gnev, ljubomoru ili zavist. Ne dozvolim da to u meni stvara lošu energiju - priča glumica.

Glumica priznaje da su joj pojedine scene veoma teško pale, ali da je stisla zube i odradila ih profesionalno.

- Moje je bilo da slušam i ispoštujem sve što reditelj Nemanja Ćipranić traži od mene. Nekada su se njegovi zahtevi kosili sa time kako bih ja prišla određenoj sceni. Ponekad mi je zvučalo da traži previše i da su neke scene suviše agresivne, ali sam se trudila da što bolje sprovedem u delo ono što je zahtevao od mene - priča Đokićeva.

Rituali pred scenu

Supruga glumca Svetozara Cvetkovića kaže da će se njena junakinja dosta promeniti do kraja serije.

- Već od druge epizode kreće Natašin sunovrat, a do desete epizode će se zbog raznih situacija otopiti poput voštane figure - priča Jelena, koja se kroz rad u ovoj seriji prvi put susrela sa pojmom vlaške magije:

Foto: Promo

Jelena Đokić

- Ceo život sam radila na tome da ne budem sujeverna i ne izvodim neke rituale pred izlazak na scenu kada treba da odigram neku predstavu. Imam samo jedan običaj, a to je da, kad mi se desi nešto ružno, šta god to bilo, kažem: "Sve zlo s tim."

Svaku epizodu serije "Crna svadba" na RTS u proseku prati oko 1.300.000 gledalaca. Glavne uloge u ovom hororu igraju Uliks Fehmiju, Nikola Kojo, Jelena Đokić, Slavko Štimac, Toni Mihajlovski i Nebojša Milovanović.
 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Doca

pre 2 godine

I tu ste MORALI da ubacite lgbt. Užas. Sramota.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija