• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

07.01.2022

12:29

NELE KARAJLIĆ POZITIVAN NA KORONA VIRUS! Oglasio se muzičar i otkrio u kakvom je zdravstvenom stanju!

Kultura

NELE KARAJLIĆ POZITIVAN NA KORONA VIRUS! Oglasio se muzičar i otkrio u kakvom je zdravstvenom stanju!

Podeli vest

Muzičar Nele Karajlić zaražen je virusom korona. Bivši frontmen Zabranjenog pušenja veliki hrišćanski praznik Božić provodi u krevetu u svom domu.

"Koronisan sam, ali ide na bolje", poručuje muzičar za domaće medije.

Foto: Public

 

Nele se poslednji put u javnosti pojavio kraj godine na promociji svoje nove serije "Složna braća", koji kao autor potpisuje. Druga sezona realizovana je u zajedničkoj produkciji Telekoma Srbije i ETM produkcije, donosi nam 12 novih epizoda, čije je premijerno televizijsko prikazivanje je počelo 4. januara na televiziji Superstar, a emitovaće se svake večeri od ponedeljka do četvrtka, dok će se u repriznom terminu od 8. januara u 20 časova prikazivati na Prvoj TV svake subote i nedelje.

Nele se uključio iz svog doma i u Jutarnji program.

Foto: Insajder/Novak Đurović

"Kod mene je stanje malo komplikovano. Želim svima da ne budu u stanju kao i ja. Nadam se da se korona ne prenosi preko ovih sokoćala", poručio je Karajlić.

Poznati muzičar izjavio je ranije da je zbog nemarnog načina života izgledao kao leš, ali da nije obraćao pažnju na to jer je imao utisak da se svet zbog njega okreće. Pre devet godina život je kao opomenu dodelio "zdravstveni žuti karton". Imao je sreće da se u trenutku srčanog napada nalazio blizu bolnice, a zahvaljujući pravovremenom reakcijom lekara prošao je bez ozbiljnijih posledica. Neletu želimo brz oporavak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

DA LI BI JE PREPOZNALI DANAS? Bila je prva supruga Željka Mitrovića, a onda se povukla sa javne scene! (FOTO)
Estrada

DA LI BI JE PREPOZNALI DANAS? Bila je prva supruga Željka Mitrovića, a onda se povukla sa javne scene! (FOTO)

Devedesetih su svi otkidali na hitove Sonje Mitrović Hani koja je žarila i palila jugoslovneskom scenom. "Otkini baby", "Kocka šećera", "Džip" samo su neki od hitova koji su se neprekidno puštali u najpopularnijim diskotekama i na kojima je odrastala generacija. Iako je Hani uspela da ostvari veliku karijeru, povukla se sa scene i danas je nema gotovo nigde.

07.01.2022

12:05

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija