• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer M.K

17.01.2022

10:16

IVAN BOSILJČIĆ SE POSVETIO RELIGIJI! Pričaju da hoće da se zamonaši, a on otkrio da mu se ispunila velika želja!

Kultura

IVAN BOSILJČIĆ SE POSVETIO RELIGIJI! Pričaju da hoće da se zamonaši, a on otkrio da mu se ispunila velika želja!

Podeli vest

Glumac je otkrio da mu se ostvario dugogodišnji rođendanski san da sa suprugom i ćerkom posete sveto mesto u Rusiji, gde počivaju mošti Svetog Serafima.

Glumac Ivan Bosiljčić oduvao je 43 svećice sa rođedanske torte, pa je otkrio da je želja koju je dugo pomišljao, ispunila. On je na društvenim mrežama postavio fotografiju iz Rusije , na kojoj uživa sa suprugom Jelenom Tomaševic i njihovom ćerkom Ninom, pa je objasnio zbog čega mu je toliko važna i posebna.

Foto: Instagram/printscreen

Ivan Bosiljčić sa porodicom

- Ova fotka se zove "sekund do zagrljaja", tehnički neispravna, nastala sekund pre nego što se očekivalo, suštinski je savršena. Svedoči o tome da radost zagrljaja počinje pre samog sklapanja ruku, a traje i kad se razdvojimo. Jer je zagrljaj stvar duše,a ne samo ruku, poručio je glumac koji je rođena na praznik, pa tog svetca posebno slavi i poštuje... Srećan vam praznik Svetog Serafima Sarovskog. Radujte se. Grlite se! Hvala svima na rođendanskim željama. Grlim vas iskreno i čvrsto, rekao je Ivan koji tokom čitavog dana dobijao čestitke uz pregršt originalnih želja, ali i poklona- napisao je.

Poznat je kao neko ko dosta veruje u duhovnost, Ivan je otkrio i da su njegove želje takve. Jedna mu se ispunila, zbog čega je ove godine morao drugu da zamisli u trenutku kad je pre gašenja svećica zatvorio oči da je pomisli. 

- Pre par meseci sam sa mojim devojkama na putovanju po Rusiji posetio manastir Divjejevo u kome počivaju mošti Svetog Serafima. Ispunila mi se moja davnašnja rođendanska želja - da ovde dođemo zajedno- otkrio je Ivan i postavio fotografije na kojima u ovom svetom zdanju uživa sa njemu dvema najvažnijim ženama, suprugom i ćerkom.

- Ivan je rođen na praznik i zato svaki put upali sveću za Serafima i njemu se moli. Njemu je duhovni život izuzetno blizak i poštuje sve što je u skladu sa monaškim životom. Njegovu ikonu drži u kući, a Jelena i ćerka znaju koliko mu je sve to bitno. Zato nije bilo polemike oko toga da mu nekoliko meseci pred rođendan ispune želju, kada su svi imali vremena, i odu u Rusiju da posete čuveni manastir- kaže izvor blizak glumcu i dodaje:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Ivan i Jelena

- Čestitke povodom rođendana stizale tokom čitavog dana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Atlija Milorad

pre 2 godine

Hoce da se zamonasi - i koga to briga, mene ne, budalastina

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija