• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.01.2022

09:29

AKI I JA SMO ZAISTA TREBALI DA BUDEMO KUMOVI! Bora Čorba EKSKLUZIVNO za Informer.rs otkrio NEPOZNATE DETALJE druženja sa pokojnim pevačem!

Inofrmer

Kultura

AKI I JA SMO ZAISTA TREBALI DA BUDEMO KUMOVI! Bora Čorba EKSKLUZIVNO za Informer.rs otkrio NEPOZNATE DETALJE druženja sa pokojnim pevačem!

Podeli vest

Frontmen grupe "Parni Valjak" Aki Rahimovski iznenadno je preminuo juče u 67. godini.

Tim povodom legendarni pevač grupe "Riblja Čorba", Bora Đorđević, progovorio je ekskluzivno za Informer.rs i otkrio kako je izgledalo neraskidivo prijateljstvo sa pevačem koji nas je juče prerano napustio i sve ljubitelje kvalitetne muzike ostavio zauvek gladnim:

- Aki i ja smo se svojevremeno puno družili i zaista smo trebali da budemo kumovi - istakao je Bora Čorba, objasnivši zašto do kumstva nije došlo:

Foto: Pink promo

Bora Đorđević

- Trebalo je da mu budem kum na venčanju, ali do svadbe ipak nije došlo... On je pričao o tome. Baš smo se dosta vremena provodili zajedno.

Članovi grupe Riblja čorba su juče bili među prvima koji su se oprostili od Akija:

Napustio nas je izuzetan čovek i umetnik. Čovek velikog glasa i dobrote, od koga je kako i sam Bora kaže, učio zanat, koji je bio veliki prijatelj, nedostajeće istinski. Počivaj u miru dragi Aki - odali su oni počast.

Foto: Faccebook

Objava Riblje Čorbe

Roker iz Čačka, priznao je da vreme u kome živimo nije idealno, prisetivši se dana kada se ljudi imali etiku i poštovali principe:

- Svi mi muzikanti smo i dalje jedna velika porodica i jedemo isti hleb. Uglavnom se dobro slažemo, a sitne duše jedva čekaju da se ponekad zakačimo. Vreme u kome smo dali najviše je bilo mnogo lepše i poštenije od ovog bolesnog vremena u kome živimo, ali to je duga priča - rekao je Bora za Informer.rs.

Foto: printscreen

Bora Đorđević

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Magazin

Džet set

Srbija