• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.02.2022

23:15

SINOVI DANICE I LAZARA RISTOVSKOG SU PRAVE DASE! Evo kako izgledaju i čime se bave! (FOTO)

TANJUG / TANJA VALIC

Kultura

SINOVI DANICE I LAZARA RISTOVSKOG SU PRAVE DASE! Evo kako izgledaju i čime se bave! (FOTO)

Podeli vest

Vest da se glumački par Danica (66) i Lazar Ristovski (69) razvode nakon 42 godine braka, odjeknula je kao bomba.

Tim povodom oglasio se Lazar Ristovski, a prema njegovim rečima, shvatili su da je dostojanstveni razlaz najbolje rešenje više o tome pročitajte OVDE

Naslednici glumačkog para Jovan i Petar, krenuli su očevim stopama, a Lazar na društvenim mrežama često podeli zajedničku fotku sa svojim naslednicima.

- Oni su pre svega dobri ljudi i džentlmeni. Nadam se da su nasledili naše najbolje osobine i u ljudskom i umetničkom pogledu. Nije jednostavno biti dete uspešnih roditelja, a to što su i oni prisutni u sferi umetnosti je sasvim prirodno. Naš stariji sin Petar već prvim filmom i serijom „Kralj Petar“ je pokazao umetničku zrelost i dar, dok će Jovan, koji je uvek deo produkcijskog tima, sada i zaigrati u našoj novoj seriji „Drim tim“ - ispričala je svojevremeno o svojim sinovima Danica Ristovski.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ": 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17