• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Espreso.rs

18.02.2022

11:33

NJEGA JE SLOBODA LJUBILA PRE BRAKA SA VOJINOM! Evo koji poznati dasa je bio u vezi sa proslavljenom glumicom!

Branko Pantelić

Kultura

NJEGA JE SLOBODA LJUBILA PRE BRAKA SA VOJINOM! Evo koji poznati dasa je bio u vezi sa proslavljenom glumicom!

Podeli vest

Glumica Sloboda Mićalović godinama je u srećnom braku sa kolegom Vojinom Ćetkovićem sa kojim ima ćerki Veru i Milu.

Međutim, malo ko zna koga je Sloboda ljubila pre Vojina.

Foto: Novak Đurović

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković

Reč je o reditelju Jugu Radivojeviću sa kojim je Sloboda bila pre nego što je uplovila u emotivnu vezu, a potom i brak sa Vojinom Ćetkovićem.

Foto: Tanjug

Jug Radivojević

- Izuzetno cenim Slobodu, bili smo u lepoj vezi i drago mi je što se njena karijera odlično razvija. Ja volim žene, u svakom smislu, a naročito glumice jer znam koliko je to težak i zahtevan posao, naročito ako se glumica ostvaruje i kao majka. Moja majka, žena, sestra, sve su glumice, i moguće je da sam često bio upućen baš na žene iz branše jer nisam imao vremena da se družim sa nekim drugima - rekao je Jug u jednom intervjuu.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija