• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

16.03.2022

09:31

KONSTRAKTA NAPREDUJE NA KLADIONICAMA! Srpska predstavnica postaje FAVORIT, evo na kom je mestu!

ATA Images

Kultura

KONSTRAKTA NAPREDUJE NA KLADIONICAMA! Srpska predstavnica postaje FAVORIT, evo na kom je mestu!

Podeli vest

Srpska predstavnica bila je na 28. mestu na kladionicama, a sada je napredovala

Ana Đurić, odnosno Konstrakta nedeljama je već na prvom mestu u trendingu Jutjuba kako u Srbiji, tako i u zemljama u regionu.

Foto: ATA Images

Konstrakta

Pevačica sa svojom pesmom "In corpore sano" postaje ozbiljan favorit za pobedu na predstojećoj Evroviziji koja će se održati u Torinu.

Konstrakta je najpre na kladionicama bila na 28. mestu, na kom se nalazila pre samo nedelju dana, pa je potom došla do 20. mesta, gde je bila do juče, a sada se popela do 16. pozicije od ukupnih 40.

Foto: Prntscreen

Prvo mesto još uvek zauzimaju predstavnici Ukrajine, muzički sastav "Klaush Orchestra" i pesma "Stefania", dok su na drugom mestu Italijani.

Kladionice nisu naklonjene predstavnicima naših susednih država, pa je Hrvatska na 32. mestu, Crna Gora na 38, a Severna Makedonija na poslednjem, 40. mestu.

Konstrakta je, podsetimo, za "Puls Srbije" govorila o tome šta će biti ako pobedi na "Evroviziji".

- Ništa, idemo dalje. Mi smo onda završili svoj posao, bolje pitanje je šta će RTS da radi. Svi mi bi trebali da se pripremimo za jednu takvu stvar. Moj fokus je na tome da odradimo najbolje što možemo pa sad dalje videćemo, ako pobedimo to je dobro za našu zemlju. Jako bih volela da pobedimo - rekla je Konstrakta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Direktor Pravosudne akademije: Novi zakon donosi brojne novine
Društvo

Direktor Pravosudne akademije: Novi zakon donosi brojne novine

Nacrt zakona o Pravosudnoj akademiji (PA) kojim se usklađuje rad ove institucije sa ustavnim izmenama, odlukom Ministarstva pravde upućen je 12. septembra na mišljenje Venecijanskoj komisiji o usklađenosti sa standardima Saveta Evrope, a direktor PA Nenad Vujić ističe da se u nacrtu posebno vodilo računa o statusu sudijskih i tužilačkih pomoćnika i savetnika u najvišim sudovima.

27.09.2024

14:24

TV

Stigla je "Nacionalna čitanka" za najmlađe đake! Evo kakve zanimljive sadržaje nudi "Riznica"! (VIDEO)
Live TV

Stigla je "Nacionalna čitanka" za najmlađe đake! Evo kakve zanimljive sadržaje nudi "Riznica"! (VIDEO)

Izmenom zakona o udžbenicima uvedena je "Nacionalna čitanka" za osnovno i srednje obrazovanje. Inicijativa je potekla od predsednika Aleksandra Vučića, a učenici će je dobiti besplatno. Šta je to što će nacionalna čitanka doneti nastavnicima, a šta učenicima? Na ovu temu u "Info jutro" govorili su direktor OŠ "Kneginja Milica" Darko Eger i učiteljica Anita Gvero.

27.09.2024

09:27

Hronika

Oglasio se ministar Dačić o pucnjavi na Dedinju! Nikola Vavić uhvaćen na mestu napada sa povredama, pronađen odbačen pištolj i čaura!
Hronika

Oglasio se ministar Dačić o pucnjavi na Dedinju! Nikola Vavić uhvaćen na mestu napada sa povredama, pronađen odbačen pištolj i čaura!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je večeras oko 20:20 časova, u Beogradu, u ulici Slavka Ćuruvije, od strane građana prijavljena upotreba vatrenog oružja i da je, izlaskom policije na lice mesta, pored svog vozila zatečen Nikola Vavić sa vidljivim površinskim ogrebotinama u predelu oba kolena, koji nije hteo da sarađuje sa policijskim službenicima.

27.09.2024

00:12

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija