• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer/D.S.

01.04.2022

19:18

NAJSKANDALOZNIJA JAVNA PREVARA Brak Kubure i Marije nije bio idiličan, Savićeva o muževljevoj preljubi je saznala iz medija!

Kultura

NAJSKANDALOZNIJA JAVNA PREVARA Brak Kubure i Marije nije bio idiličan, Savićeva o muževljevoj preljubi je saznala iz medija!

Podeli vest

Uzvratila mu je istom merom!

Aleksandar Srećković Kubura i Marija Savić Srećković konačno su se razveli. Njihov brak nikako nije mogao da se spase, jer su posredi bile brojne preljube sa obe strane.

Njih dvoje su bili u naizgled idealnom braku, a par ima i dva sina: Aleksu i Vanju.

Za nas, spoljne posmatrače njihov braj je bio idiličan - perspektivan glumac i mlada i lepa instruktorka fitnesa bili su divan par.

Foto: privatna arhiva/Aleksandar Srećković Kubura

A onda se desilo nešto što je šokiralo Srbiju, a ponajviše Mariju - Kubura je uhvaćen u preljubi.

Da situacija bude gora, Marija je za preljubu saznala iz medija, kada je videla fotografije svog supruga koji ljubi mladu koleginicu!

Glumac je uslikan kako u javnosti razmenjuje poljupce sa mladom producentkinjom. U pitanju je bila Petra Radivojević sa kojom je Kubura u tom trenutku radio na zajedničkom projektu i sa kojom je navodno bio čak tri meseca u tajnoj vezi. Marija je o suprugovoj prevari saznala iz medija nakon što su se u javnosti pojavile fotografije na kojima se Kubura ljubi sa Petrom i provodi popodne na zemunskom keju.

Nakon tog skandala Kubura i Marija nisu se oglašavali tim povodom, a onda su se nekoliko meseci kasnije pojavili zajedno na premijeri jednog filma i nastavili da žive zajedno i time svom braku pružili još jednu šansu.

Ipak nakon šest godina ponovo je došlo do bračne krize pa izgleda da je par konačno rešio da stavi tačku na brak i da svako od njih krene svojim putem. Tada je Marija uslikana u društvu nepoznatog muškarca, sa kojim je u jednom restoranu razmenjivala nežnosti. Svi su im tada predviđali razvod, ali ni tada zakonski nije usledio. Nastavili su da žive na istoj adresi, donedavno.

Sinovi dobro podneli rastanak

Podsetimo, kada je isplivala priča o Aleksandrovoj prevari, Marija je dugo ćutala, a onda odlučila da progovori:

- Ljudi su me kritikovali što ne pridajem tome previše pažnje. Mnogo mi više znači da se priča o rezultatima, o nečemu što smo uradili. Privatno uvek ode u neku drugu krajnost, sve je to u današnje vreme pomešano, znam ja to... Ostala sam pri tome da nijednu izjavu nisam dala o tome ni tada, pa neka tako i ostane - kazala je Marija tada.

Kubura je s druge strane uvek tvrdio u medijima da je sa Marijom ostao u dobrim odnosima.

- Marija i ja smo u dobrim odnosima, sasvim normalnim i ne vidim zašto ne bismo bili. Uvek smo se zajedno bavili decom, to radimo i sada kad više nismo zajedno, to je jedini logičan i zreo način da se jedna takva situacija prevaziđe - pričao je on jednom prilikom i oktrio kako su sinovi Aleksa i Vanja reagovali na razvod.

- Razvod roditelja nije naročito retka pojava, takve stvari se dešavaju i to se prolazi, smatram da nije toliko strašno, preživeće. Ali ne bih mnogo da govorim o tome - istakao je on tada za magazin “Story“.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Sandra Božić čestitala Dan Vojske Srbije
Politika

Sandra Božić čestitala Dan Vojske Srbije

Predsednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Sandra Božić čestitala je danas svim pripadnicima Vojske Srbije 23. april, Dan Vojske Srbije, ističući da Srbija temeljno razvija svoju vojsku kako bi bila sposobna da odgovori na sve izazove.

23.04.2024

12:46

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija