• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Story

06.04.2022

08:12

MARIJA KARAN SE POMIRILA SA BIVŠIM?! Zbog batina završila u Urnentnom, a sada donela odluku koja je sve šokirala?!

Printscreen You Tube

Kultura

MARIJA KARAN SE POMIRILA SA BIVŠIM?! Zbog batina završila u Urnentnom, a sada donela odluku koja je sve šokirala?!

Podeli vest

Marija Karan se navodno nedavno vratila svom partneru Vladanu Balabanu koji je pre pet meseci navodno fizički nasrnuo na glumicu

Naime, mediji su tada naveli da je Vladan udario Mariju u predelu desne strane lica, a kasnije je otkriveno da je glumica takođe imala modrice po butinama i kolenu zbog čega je navodno završila u Urgentnom centru.

Glumica mu je nakon toga razlupala auto, na čijem je krovu navodno sedela kada je policija stigla na uviđaj.

Foto: rts printscreen

Marija Karan

Par je sada izgleda rešio da zaboravi sve što se dogodilo, pa su svojoj ljubavi navodno dali novu šansu.

Ipak, Marija nije želela da zvanično komentariše saznanje "Storija" da se vratila Vladanu, baš kao što nije davala izjave za medije ni kada se pomenuti čin nasilja dogodio pre pet meseci.

Vladan Balban je još u novembru oštro negirao navode da je nasilje s njegove strane ikada počinjeno, a njegov advokat je pre pet meseci samo objasnio da je Balaban morao da brani imovinu koja mu je u tim trenucima bila ugrožena.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija