• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. KOSTIĆ

14.04.2022

07:05

GLUMICA IZ SERIJE "TAJNE VINOVE LOZE" OTKRILA JEZIVE DETALJE: Taksista je hteo da me zadavi zbog uloge negativca

Kultura

GLUMICA IZ SERIJE "TAJNE VINOVE LOZE" OTKRILA JEZIVE DETALJE: Taksista je hteo da me zadavi zbog uloge negativca

Podeli vest

Milica Zarić (46) kaže da je jedan taksista hteo da je zadavi jer ga nervira u seriji "Tajne vinove loze"!

Popularna glumica priča da su se gledaoci toliko saživeli sa likovima iz popularne telenovele na RTS da misle da je ona zloća poput njene junakinje Jelena Tomović.

Plakala u autobusu

- Pre nekoliko dana ušla sam u taksi i vozač mi je rekao: "Jao, nekoliko puta mi je došlo da vas zadavim zbog uloge koju igrate u ovoj seriji na RTS." Malo sam se iznenadila i rekla mu: "Nemojte, molim vas." Slična situacija mi se dogodila i u prodavnici. Prišla mi je jedna gospođa i prigovorila mi: "Znam da je to samo serija, ali strašno je to što radite." Odgovorila sam joj da ne radim to ja, nego moja junakinja - priča glumica i dodaje da ima i dosta onih koji je podržavaju:


- Mnoge žene razumeju Jelenu i kako je to kada ostaneš sam, kada te muž ostavi. Shvataju da niko ne nanosi bol drugome jer je ispunjen i srećan, već zato što mu nešto fali.

Foto: Printscreen You Tube

Glumica Milica Zarić

Milica je otkrila da je glumu na FDU upisala tek iz trećeg pokušaja.

- Bilo mi je dosadno u gimnaziji, jer je moralo mnogo da se uči. Zbog toga sam posle završene druge godine rešila da polažem prijemni na FDU. Međutim, pala sam i tada mi se srušio ceo svet, mislila sam da ću umreti. Plakala sam u autobusu kada sam se tog dana vraćala kući. I naredne godine nisam uspela da se upišem i nije mi bilo svejedno - priča glumica, koja je, uprkos svemu, rešila da sreću okuša i sledeće godine:

- Rekla sam sebi da ću, ako treba, polagati prijemni i 100 puta. Treći put sam konkurisala na Akademiji umetnosti u Novom Sadu i tu sam primljena u klasi Radeta Markovića. Bila sam presrećna.

Cela Srbija ih gleda

Zarićeva igra glavnog ženskog negativca u seriji "Tajne vinove loze". Ova telenovela u produkciji "Telekoma Srbija" emituje se u udarnom terminu radnim danima na RTS i obara sve rekorde u gledanosti. Pored Ivane, velike uloge imaju i Vojin Ćetković, Sloboda Mićalović, Marko Vasiljević, Nebojša Milovanović i Anita Mančić.

Veliki preokreti u drugoj sezoni

Milica otkriva da njenu junakinju Jelenu Tomović u drugoj sezoni očekuju veliki preokreti.

- U toku je razvod Jelene i Vuka Tomovića (Vojin Ćetković) i u njenom životu se očekuju velike promene. Ne mogu mnogo da otkrivam, ali svi porodični odnosi u drugoj sezoni biće dosta produbljeni. Glumačka ekipa je odlična i bilo je lepo, zabavno i inspirativno na setu. Kome se svidela prva sezona, sigurno će uživati i u drugoj - priča glumica.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija