• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Kostić

21.04.2022

08:33

ČUVENA GLUMICA OTKRIVA NEPOZNATE DETALJE O TELENOVELI Sloboda i ja smo snimale seriju u ledenom studiju

Promo

Kultura

ČUVENA GLUMICA OTKRIVA NEPOZNATE DETALJE O TELENOVELI Sloboda i ja smo snimale seriju u ledenom studiju

Podeli vest

Provodile smo vreme zatvorene u studiju, i po hladnoći i po vrućini * Najviše smo se smejale onim danima kada smo imale najviše posla. Zato smo sebi dale nadimak "Brze glume Srbije", priča Dara Džokić

Dara Džokić otkriva da su Sloboda Mićalović i ona u ledenom studiju snimale hit seriju "Tajne vinove loze"! Glumica koja u telenoveli RTS igra Mirteu, pomajku glavne junakinje Vere, kaže da joj je bilo teško na snimanju novih 38 epizoda.

- Nije bilo lako danima snimati u studiju. Bilo je dana kada smo Sloboda i ja po ceo dan provodile zatvorene, i po hladnoći i po vrućini, a dodatna muka bio je i kovid, koji je tada bio u punom jeku - priča Dara za Informer i dodaje da su se njena mlađa koleginica i ona međusobno bodrile u teškim momentima:

Foto: Promo

Sloboda Mićalović i Dara Džokić u seriji "Tajna vinove loze"

Mirtei sam poklonila smisao za humor

Dara Džokić kaže da je svoju junakinju Mirteu učinila dihovitom, iako po scenariju nije trebalo da bude takva.
- Mirtei sam poklonila svoj smisao za humor. Volim svakom liku da dam dozu duhovitosti, naravno, kada je to primereno sceni koju snimam. Inače, nemam nekih velikih dodirnih tačaka sa svojom junakinjom iz serije - priča glumica. 

- Bilo je naporno, ali i veselo. Boba i ja smo se mnogo smejale na snimanju. Možda je najviše smeha i bilo baš tih dana kada smo imale najviše posla. Zato smo same sebi dale nadimak "Brze glume Srbije".

Dara kaže da je sa suprugom Vojina Ćetkovića bliska još od 2003. godine, kada joj je glumila majku u seriji "M(j)ešoviti brak":

- Bobu doživljavam kao ćerku još od serije "M(j)ešoviti brak". Imam posebno osećanje i ljubav prema njoj, i kao glumici i kao mladoj i pametnoj ženi. Sa njoj i sa Vojinom sam sarađivala u "Tajnama vinove loze" lako i veselo. Oni su daroviti, brzi i efikasni glumci sa kojima se sve dogovaram u trenu.  

Foto: Promo

Dara Džokić


Džokićeva priznaje da je zahvaljujući hit telenoveli naučila mnogo toga o vinu.
- Saznala sam da se u vino ponekad stavlja takozvana "šuška". To je specifičan miris kore drveta, trave i još nekih tajnih sastojaka koje piću daju specijalan šmek. Volim ponekad da popijem čašu dobrog vina. To piće je toliko različito u zavisnosti od toga iz koje je vinarije, sorte, berbe, godine... Nisam veliki poznavalac vina, ali umem da prepoznam koje je vrhunsko - priča Dara i dodaje da su glumci na snimanju ipak pili samo sok:
- Iako se u ovoj seriji radi o vinu, ipak smo na setu pili sok od jabuke, koji po izgledu podseća na vino.

U hit seriji "Tajne vinove loze" snimanoj u produkciji "Telekoma Srbije" glavne uloge tumače Sloboda Boba Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić i Marko Vasiljević.

Foto: Promo

Dara Džokić




 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17