• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/E.I.

24.05.2022

07:20

GLUMAC O SNIMANJU HIT SERIJE "TAJNE VINOVE LOZE"! Sloboda mi igra majku, a starija je od mene samo osam godina!

Kultura

GLUMAC O SNIMANJU HIT SERIJE "TAJNE VINOVE LOZE"! Sloboda mi igra majku, a starija je od mene samo osam godina!

Podeli vest

Glumac Marko Vasiljević brinuo je da li će Sloboda i on biti uverljivi kao majka i sin, zbog male razlike u godinama, ali kada mu je majka rekla da je Slobodin i njegov odnos podseća na njihov, znao je da su uspeli

Marko Vasiljević (32) kaže da mu Sloboda Mićalović (40) igra majku u hit seriji "Tajne vinove", iako je samo osam godina starija od njega! Glumac je u popularnoj melodrami Dejana Karaklajića dočarao Marka Smiljanića, sina Vere i Vuka Tomovića, kog glumi Vojin Ćetković.

Foto: Tajna vinove loze/Promo

Tajne vinove loze

- Kad smo počeli da radimo na seriji, brinuo sam da li ćemo Boba i ja biti uverljivi kao majka i sin, jer je ona starija od mene samo osam godina. Međutim, kad mi je moja mama rekla da nam veruje, znao sam da smo uspeli! Kazala mi je da je Bobin i moj odnos u seriji podseća na naš. To mi je najlepši kompliment koji sam ikada dobio - priča Marko i objašnjava kako je izgledao rad sa iskusnim kolegama Slobodom i Vojinom:

- Oni su divni i veliki ljudi, a onda i veliki glumci. Iznenadio sam se koliko su skromni. Mogli su da budu strogi, pa da imam tremu zbog njih, ali nisu! Boba i ja smo u drugoj sezoni još bolji u zajedničkim scenama, jer se sad dobro poznajemo.

Vasiljević kaže da je zbog serije mesecima učio o vinima.

Foto: instagram/markovaskevasiljevic

Tajne vinove loze

- Volim da budem pripremljen za ono što radim, pa sam istraživao sve što sam mogao o vinu. Neverovatno je, ali otkad snimam "Tajne vinove loze", mnogo više uživam u tom piću. Baš volim da popijem čašu kvalitetnog vina - priča glumac i dodaje da je zahvalan reditelju Dejanu Karaklajiću što mu je dozvolio da promeni nekoliko scena u seriji:

- Moj junak Marko se u nekim situacijama ponašao nelogično. Recimo, kad je snimana scena tuče u kafani, on je trebalo tu da ostane i da trpi dok ga šutiraju i vređaju mu majku. Rekao sam ekipi: "U čoveku se tada probudi toliki bes, posebno kad vam diraju majku. Nema šanse da ne odreaguje!" Promenili smo scenu...

Porodica Smiljanić iz "Tajni" živi u Negotinu. Vasiljević je zadovoljan kako je skinuo naglasak tog kraja.

- Lektorka Ljilja Mrkić nam je pomagala oko akcenta i sugerisala kako da izgovaramo reči. To nije čist negotinski, ali našli smo neku modifikaciju. Prijatelji iz Rajca su me pohvalili i rekli mi da sam dobro skinuo akcenat - priča glumac, koji se nada da će biti snimljena i treća sezona serije koju emituje RTS.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ": 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija