• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

09.06.2022

22:16

KRSTILI ĆERKU U KRUGU NAJBLIŽIH! Glumački par ne krije sreću!

printscreen instagram/miodrag_misa_dragicevic

Kultura

KRSTILI ĆERKU U KRUGU NAJBLIŽIH! Glumački par ne krije sreću!

Podeli vest

Glumci Olivera Bacić i Miodrag Dragičević kristili su ćerku Vasiliju

Olivera i Miodrag pre sedam meseci dobili su ćerku, a nedavno su u krugu najbližih organizovali slavlje.

Ćerkica Vasilija postala je centar njihovog sveta, a krštenju su prisustvovale Miodragove sestre Tamara i Marija sa svojom decom i muževima.

Foto: printscreen instagram/tamaradragicevic

Oboje su odabrali glumački poziv... Tamara i Miodrag

Uz emotikon srca Olja je na svom profilu na Instagramu objavila porodičnu fotografiju nastalu neposredno po završteku krštenja.

Obučena u belo od glave do pete porodica Dragičević nije krila sreću i oduševljenje koje su činom krštenja postali još veći. Posebno mesto u ovoj priči zauzela je i glumica Sanja Marković kojoj je pripala najlepša uloga - uloga kume.

- Naša kuma lepotica- ponosno je napisala Olja objavivši fotografiju sa Sanjom, nastalu u jednom beogradskom restoranu gde se porodica okupila na svečanom ručku.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija