• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.06.2022

09:16

BEOGRAD KAO SVETSKE METROPOLE! Samo dan nakon Bočelija, u srpskoj prestonici gostuje još jedna svetska zvezda!

printscreen

Kultura

BEOGRAD KAO SVETSKE METROPOLE! Samo dan nakon Bočelija, u srpskoj prestonici gostuje još jedna svetska zvezda!

Podeli vest

Fado diva Mariza još jedno je svetski poznato ime koje će obeležiti prvo izdanje prestižnog festivala Belgrade River Fest

Nakon što će festival 22. jula otvoriti najvoljeniji tenor sveta Andrea Bočeli, na platou Geozavoda - jedinstvenoj koncertnoj dvorani na otvorenom, 23. jula nastupiće i Mariza, planetarno popularna umetnica iz Portugala.

Mariza je koncerte u Beogradu rasprodala već šest puta, a ovoga puta stiže u prestonicu Srbije sa iskrenim oduševljenjem i željom da zajedno sa organizatorima Belgrade River Fest-a priredi koncertni spektakl za pamćenje, poput onih koje je već imala u Royal Albert Hall-u u Londonu ili Operi u Sidneju. U pratnji svojih muzičara, na velikoj sceni na obali reke Save, pod otvorenim nebom, Mariza će publiku uvesti u magični svet fado-a, za koji se kaže da je “muzika duše”.

Ova muzička zvezda posebnu ljubav i pažnju srpske publike dobila je kada je 2014. godine zaustavila aktuelnu turneju kako bi učestovala u humanitarnom koncertu za pomoć poplavljenim područjima u Srbiji i Bosni i Hercegovini. Tada je rekla da je "muzika most između kultura, i da ona nema jezik", što se potvrđuje prilikom svakog njenog koncerta gde publika iznova biva opčinjena glasom i ritmom tradicionalne muzike Portugala.

Pod sloganom "Dođi do reke", festival će biti realizovan uz podršku partnera MTS, Dunav osiguranje, Belgrade Waterfront i Poštanska štedionica, sa ciljem da kulturna dešavanja pozicionira na jednoj od najlepših gradskih lokacija, na obali reke, po ugledu na svetske metropole.

Foto: printscreen

Mariza

Ulaznice za Marizinin koncert dostupne su po ceni od 3.900 do 6.900 dinara na svim prodajnim mestima Ticket Vision-a i online na tickets.rs.

Dođi do reke! Belgrade River Fest 22. i 23. jul, plato Geozavoda!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija