• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: SAŠA KOSTIĆ

02.07.2022

07:45

EKSKLUZIVNO! SLAVNI AMERIČKI GLUMAC SE VRAĆA U NAŠU ZEMLJU! Erik: Provešću odmor u Srbiji sa Džulijom!

printscreen instagram

Kultura

EKSKLUZIVNO! SLAVNI AMERIČKI GLUMAC SE VRAĆA U NAŠU ZEMLJU! Erik: Provešću odmor u Srbiji sa Džulijom!

Podeli vest

Holivudske zvezde brat i sestra Erik (66) i Džulija Roberts (54) dolaze u Srbiju na odmor!

Slavni američki glumac proveo je osam dana u Beogradu, gde je zajedno sa Vilijamom Boldvinom i Milošem Bikovićem snimao drugu sezonu serije "Južni vetar". U ekskluzivnom razgovoru za Informer Roberts priča da je toliko oduševljen našom zemljom da će ponovo doći kod nas, ali ovog puta ne zbog posla.

- Voleo bih da sledeći put posetim Srbiju sa sestrom Džulijom! Ona je pre pet godina bila u Beogradu sa svojim suprugom i decom, a sledeći put želim da svi zajedno dođemo kod vas na odmor! Čim se vratim kući, pozvaću je da se ispričamo i razmenimo utiske o Srbiji - rekao nam je glumac pre povratka u Ameriku.

 

 

Stižu svi Robertsovi

Erik planira da Srbiju pokaže i supruzi Elizi i ćerki Emi.

- Sigurno će im se dopasti Beograd! Biću presrećan da i njih dovedem ovde. Svideo mi se vaš grad mada nisam uspeo previše da ga obilazim jer sam najviše vremena provodio na snimanju "Južnog vetra". Ništa nisam znao o vašoj zemlji, ali sada hoću da naučim sve! Ljudi su super, dopada mi se vaša kultura, a i hrana je baš ukusna. Verovatno ću posle snimanja naučiti i poneku psovku na vašem jeziku - priča za Informer Roberts i hvali se da je i njegova ćerka Ema uspešna glumica, koju je publika zavolela u seriji "Američka horor priča":

 

 


- Emu savetujem o glumi onoliko koliko traži, ne želim da joj se namećem. Ona je zrela osoba i najbolje zna da li joj treba moja pomoć. Videćemo da li ćemo u nekom projektu zajedno glumiti.

 

 

Lepo sećanje

Erik kaže da je oduševljen rediteljem Milošem Avramovićem i celom glumačkom ekipom "Južnog vetra".

- Svi su divni! S velikim zadovoljstvom sam prihvatio ulogu u vašoj hit seriji. Ovo je za mene novo iskustvo jer nikada nisam radio u ovom delu sveta. Srbiju ću pamtiti samo po lepom i jedva čekam da se vratim! - završava priču Roberts, koji u našoj hit seriji igra penzionisanog agenta CIA.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija