• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.07.2022

22:35

SLAVLJE U DOMU LIDIJE VUKIĆEVIĆ! Glumica podelila radosne vesti - svi čestitaju!

Aleksandar Jovanović Cile

Kultura

SLAVLJE U DOMU LIDIJE VUKIĆEVIĆ! Glumica podelila radosne vesti - svi čestitaju!

Podeli vest

Lidija Vukićević danas je napunila 60. godina, a glumica je ovu radosnu vest, koja je odličan povod za slavlje, podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama

Lidija je na svom Instagramu objavila čestitke koje je dobila sa svih strana, a ubrzo nakon toga svima se javno zahvalila.

 

 

- Moj rođendan. Dok drugi filozofiraju o životu i godinama ja mahnem rukom i živim život sa svim usponima i padovima koje on nosi. Hvala svima na lepim željama - napisala je Lidija Vukićević na svom Instagramu.

- "Srećan rođendan najlepšoj glumici", "Ljubavi srećan rođendanko", "Budi uvek tako lepa i pozitivna" - samo su neki od čestitki u komentarima ispod Lidijine objave.

Podsetimo, Lidija Vukićević je ranije istakla da se grozi nasilja nad ženama, ali da agresije ima svuda, pa čak i u tekstovima pesama:

- Ja ne mogu to da komentarišem jer sud nije doneo konačnu presudu, tako da mi ne znamo šta se desilo na kraju. Ja sam se uvek zalagala za to da mi ne možemo uvek da osudimo pre samog suđenja i konačne odluke. U svakom slučaju naravno da ne podržavam i da štitim žene, ne samo glumice nego sve žene i da mi je to strašno. Mislim da žene treba da podignu glas ako su bile zlostavljane nas bilo koji način i da celo društvo treba da se pozabavi time i da do toga ne dolazi koliko god je moguće - rekla je Lidija ranije za Informer, pa dodala:

- Mislim da je je zavladalo jednoumlje bez mozga, bez zdravog i racionalnog razmišljanja. Mislim da su tekstovi pesama koje danas slušamo ne samo nasilje nad ženama, mislim da se propagira takođe i droga, besni automobili i sve ono što je pogubno za omladinu koja još nije izgradila svoj stav i misli da je to smisao života. Ja da sam odgovorna za kulturnu politiku u Srbiji, ja bi apsolutno cenzurisala sve tekstove gde se propagira nasilje nad ženama i " belo" kako oni to govore u svojim pesmama- zaključila je popularna glumica.

BONUS VIDEO:

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija