• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

30.07.2022

07:40

MILOŠ TIMOTIJEVIĆ BI DA DOČARA LIK SVOG NEKADAŠNJEG PROFESORA: Volim da igram negativce, glumio bih Miku Aleksića!

printscreen

Kultura

MILOŠ TIMOTIJEVIĆ BI DA DOČARA LIK SVOG NEKADAŠNJEG PROFESORA: Volim da igram negativce, glumio bih Miku Aleksića!

Podeli vest

Miloš Timotijević voleo bi da se snimi film o njegovom nekadašnjem profesoru Miki Aleksiću i da on dobije glavnu ulogu!

Popularni glumac smatra da bi život vlasnika dramskog studija "Stvar srca", kojeg je u januaru prošle godine više njegovih učenica optužilo za se*sualno zlostavljanje, bio zanimljiv za ekranizaciju.

Foto: insajder/Aleksandar Jovanović Cile

Glumac Miloš Timotijević

- U dosadašnjoj karijeri sam igrao sadiste, ali totalno drugačije od Mike Aleksića. Njegov lik bi bio zanimljiv za glumu jer je složen. Uvek sam više želeo da igram negativca nego princa na belom konju. Tako bih, na primer, pre glumio Leksa Lutera nego Supermena, jer je interesantniji i bogatiji kao lik - priča Timotijević i otkriva da je i sam bio Mikin đak:

Foto: Tanjug

Mika Aleksić

- Dok sam kao klinac pohađao Mikinu školu, njegovo ponašanje je bilo bahato, autoritativno i prelazilo je u neku vrstu sadizma. Mi kao deca nismo umeli da razumemo takvo ponašanje. Rekao mi je da nemam smisla za glumu i da bi trebalo da se bavim nekim drugim zanimanjem. Pokušao je da me ubedi da sam na uži izbor za FDU prošao samo zato što me je on spremao, a ne zato što sam talentovan. U meni je to izazvalo neku vrstu bunta i inata. Rekao sam mu: "Dobro, sada ćemo da vidimo ko nema talenta." To je bio poslednji čas da sam otišao kod njega!

 

Znao sam da devojke ne lažu

Timotijević kaže da ni u jednom trenutku nije posumnjao u tvrdnje Milene Radulović i Ive Ilinčić, koje su optužile Miku Aleksića za se*sualno zlostavljanje:

- Znao sam da govore istinu i od početka sam im pružio svu podršku.

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17