• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.K.

02.08.2022

17:03

EVO KADA ĆE BITI PREMIJERA FILMA "OLUJA"! Zlatan Vidović otkrio šta će biti prikazano na velikom platnu - objavljen i trejler! (VIDEO)

Informer

Kultura

EVO KADA ĆE BITI PREMIJERA FILMA "OLUJA"! Zlatan Vidović otkrio šta će biti prikazano na velikom platnu - objavljen i trejler! (VIDEO)

Podeli vest

Bioskopska premijera filma "Oluja" reditelja Miloša Radunovića koja je snimljena u produkciji "Telekoma Srbije" i "Omega", biće na jesen ove godine

Scenski rekviziter u ekipi filma nedavno je pao sa litice na području planine Tare nakon čega je preminuo, a reditelj Radunović sada otkriva da taj dan kada je Vladimir poginuo nije bilo toliko rizično za snimanje.

Foto: Informer

Reditelj Miloš Radunović

- Taj dan kada smo snimali na Tari i kada je Vladimir poginuo nije bilo toliko rizično za snimanje. Prosto se dogodila tragedija. U jednom trenutku nije imao posla oko filma i sam je seo blizu litice. Kada je ustao, izgubio je ravnotežu i pao je. Jako mi je teško da pričam o tome i da se prisećam tog dana jer nisam izgubio samo dobrog i vrednog radnika već i velikog prijatelja. Vladimir i ja smo se poznavali i družili 20 godina. Sa njegovim sinom Milijem sarađivao sam na seriji "Grupa" koju sam režirao, a u kojoj je Mili glumio. Obojici nam je veoma teško zbog Vladimirovog gubitka - rekao je Miloš Radunović.

 

 

 

Glumac Zlatan Vidović priznao je da je ponosan na sve svoje kolege koje su učestvovale u filmu.

Foto: Informer

Glumac zlatan Vidović

- Veoma sam ponosan na ono što smo uradili, kao i na sve svoje kolege koje su učestvovale u filmu. Videlo se da ih je ova tema i uloge koje su im dodeljene isprovocirale do najdubljih delova njihovih duša i mislim da će se to videti na velikom platnu. Bilo je ovo zaista jedno neverovatno iskustvo. Sada sledi bioskopski život filma "Oluja" zbog čega sam veoma uzbuđen i jedva čekam da publika pogleda film, a verujem da smo uspeli da napravimo jako poštenu, dobru i plemenitu priču - rekao je Zlatan.

 

 

 

Ekipa filma istakla je da posebnu zahvalnost duguju kompaniji Telekom Srbija i generalnom direktoru Vladimiru Lučiću, koji je prepoznao značaj ovog projekta i pomogao u njegovoj realizaciji. Igrani film „Oluja" će nakon prikazivanja u bioskopima biti emitovan i na kanalu Superstar.

Foto: Informer

Vladimir Lučić

- Kao najveći proizvođač filmskog i serijskog programa u ovom delu Evrope, Telekom Srbija nastoji da svojim projektima zadovolji afinitete svih gledalaca. Da smo na dobrom putu svedoči i činjenica da je naš kanal Superstar za četiri godine postao jedan od najgledanijih kanala u zemlji, a naše serije prodate su i prikazuju se na čak pet kontinenata. Plan nam je da nastavimo da proizvodimo i internacionalizujemo najkvalitetniji sadržaj, promovišuci srpsku kinematografiju širom sveta - rekao je Vladimir Lučić.

Oluja predstavlja jedan od najvećih zločina nad našim narodom od Drugog svetskog rata, ističe Vladan Anđelković iz "Omega" produkcije.

- Oluja predstavlja jedan od najvećih zločina nad našim narodom od Drugog svetskog rata. Možda ova tema nije previše popularna, ali je upravo zbog toga naš zadatak da je sačuvamo od zaborava i napravimo svedočanstvo o tragičnim sudbinama ljudi koji su proterani. Na ideju za film o Oluji došli smo pre gotovo tri godine, i od tada smo je temeljno razvijali, kako bismo na platno verodostojno preneli bol i emociju događaja koji su zauvek promenili živote naroda na ovim prostorima. Obavili smo veliki broj razgovora sa svedocima koji su lično doživeli ovu tragediju, obišli smo mesta kroz koja je kolona prolazila, pažljivo smo birali glumce iz Srbije i Republike Srpske da bismo u leto 2021. godine započeli snimanje, a premijera u bioskopima se očekuje na jesen - rekao je Vladan.

KAKO IZGLEDA TREJLER ZA FILM "OLUJA" POGLEDAJTE U VIDEU ISPOD TEKSTA:

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djurdja

pre 1 godinu

Samo napred. Treba nam jos takvih filmova, i o Jasenovcu i drugim stratistima, i o progonu Srba iz Hrvatske i Federacije BH, i o progonu Srba sa KIM i o Zutoj kuci. Neka svet vidi istinu koja se krije decenijama.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17